Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 500 ml

Pris: 129,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner rengjør trygt tøff urin, avføring og oppkastflekker. Simple Solution Extreme Stain and Odor Remover er 3X sterkere enn vår vanlige flekk- og luktfjerner, med en profesjonell styrke Pro-Bacteria™ og enzymformel som bryter ned, nøytraliserer og permanent fjerner flekker og lukt, samtidig som det fraråder gjentatte "besøk". Bekymringsfri bruk på tepper, møbeltrekk eller andre vannsikre overflater i hjemmet ditt. Trygg rundt barn og kjæledyr når den brukes som anvist.

DESIGNET FOR DE TØFFESTE LUKTENE OG ORGANISKE FLEKKER - Simple Solution Pet Extreme Stain and Odor-fjerner er tre ganger sterkere enn vår vanlige formel for å eliminere tøffe hunde- og kattelukter og flekker.

PROFESSIONAL STRENGTH FORMULA - Ekstrem flekk- og luktfjerner er en profesjonell styrke Pro-Bacteria™ og enzymformel som bryter ned og eliminerer flekker og lukt.

SPESIFIKKET FOR KJÆLEdyrlukt og ORGANISKE FLEKKER - Fjerner trygt og raskt hunde- og katturin, avføring og oppkast på tepper, møbeltrekk, sengetøy, stoffleker, klær eller andre vanntrygge overflater i hjemmet ditt

NY PATENTERT MULTIFUNKSJONELL SPRØYTE - Nå designet med en ny patentert 3-i-1 dysesprøyte (skum, tåke og strøm).

Se alle produkter fra Simple Solution