Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Medium Ageing 10+ 15 kg

Pris: 1 019,-
Utsolgt
Pris: 866,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Royal Canin Medium Ageing 10+ tørrfôr til eldre hunder (over 10 år) av mellomstore raser (fra 11 til 25 kg).

Royal Canin Medium Ageing 10+ er et komplett fôr til eldre hunder (fra 11 til 25 kg) over 10 år.

  • STØTTE TIL EN SUNN ALDRING
    Utvalgte næringsstoffer fremmer sunn aldring hos eldre hunder av medium størrelse.
    Inneholder fettsyrene EPA og DHA og et eksklusivt antioksidantkompleks som bidrar
    til å nøytralisere frie radikaler
  • STØTTE TIL BEIN OG LEDD
    Styrker bein og ledd hos eldre hunder av medium store raser
  • HUD- OG PELSPLEIE
    Inneholder spesielle næringsstoffer som bidrar til glansfull pels og sunn hud
  • SUNN TARMFUNKSJON
    Gir bedre tarmpassasje gjennom et tilpasset fiberinnhold, og bidrar til god avføringskvalitet
    takket være lettfordøyelige proteiner
Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

COMPOSITION
Rice, dehydrated poultry protein, wheat, wheat flour, animal fats, maize, maize gluten, hydrolysed animal proteins, beet pulp, vegetable protein isolate*, fish oil, tomato(source of lycopene), yeasts, soya oil, psyllium husks and seeds, fructo-oligo-saccharides, minerals, hydrolysed yeast (source of manno-oligosaccharides), borage oil, green tea and grape extracts (source of polyphenols), hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin).

ADDITIVES (per kg)
Nutritional additives: Vitamin A: 29400 IU, Vitamin D3: 800 IU, E1(Iron): 52 mg, E2 (Iodine): 5.2 mg, E4(Copper): 10 mg, E5 (Manganese): 67 mg, E6(Zinc): 201 mg, E8(Selenium): 0.1 mg -Preservatives - Antioxidants.

ANALYTICAL CONSTITUENTS
Protein: 26% - Fat content: 14% - Crude ash: 4.7% - Crude fibres: 1.7% - EPA/DHA: 4 g/kg. *L.I.P.: protein selected for its very high assimilation.