Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Puppy Medium Sensitive Digestion OPTIDIGEST 3 kg

Pris: 349,-
Pris: 297,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Valper (fra 2 til 12 måneder) av mellomstore raser (fra 10 til 25 kg), som har en sensitiv fordøyelse.

Komplett fôr for valper med sensitiv fordøyelse.

Purina Pro Plan Puppy Medium Sensitive Digestion OPTIDIGEST er spesielt utviklet for valper med sensitiv fordøyelse. Fra de er 2 til 12 måneder gamle. Noen valper kan ha mer sensitiv fordøyelse enn andre og har en redusert evne til å fordøye næringsstoffer som kan påvirke avføringskvaliteten. Dette produktet er spesielt utviklet for å støtte mage/tarmhelsen til valper med et sensitivt fordøyelsessystem.

OPTISTART
Inneholder råmelk, som er rik på naturlige antistoffer og som finnes i morens første melk, og som beviselig* styrker forsvarsresponsen og hjelper til å forsterke beskyttelsen valpen fikk fra sin mor. Råmelken bidrar også til en optimal balanse av gode og dårlige bakterier i valpens tarmsystem, for å hjelpe ham til å stå imot vanlige valpeplager.

PRO DIGEST
Spesifikke ingredienser, som egg, leire og en spesiell kombinasjon av fibre, til hjelp for å støtte mage/tarmhelsen og avføringskvaliteten til valper med mer sensitiv fordøyelse.

BRAIN AND VISION
Inneholder DHA, en Omega-3 fettsyre som finnes naturlig i morens melk, som er essensielt for optimal utvikling av hjernen og synet.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Lamm (20%), tørret fjærkre, mais, ris (10%), soyamel, animaliskt fedtstof, tørret roesnitter, hydrolysat, mel, tørret egg, mais gryn, mineraler, fiskeolie, tørret råmelk (0,1%).