Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Dog Senior 2 kg

Pris: 489,-
Utsolgt
Pris: 416,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Orijen Dog Senior er et eksklusivt og fullverdig tørrfôr for eldre hunder med et høyt proteinnivå som tilrettelegger for en slank muskelmasse.

La din firbente venn spise godt i den siste delen av livet sitt med dette unike tørrfôret fra Orijen som simulerer urhundens kosthold i det fri. Hunden din er jo bygget som sine forfedre, så selvsagt må de spise det samme. Orijen kaller dette for WholePrey-konseptet og det innebærer at fôret skal være komponert på en måte som inkluderer et mangfoldig utvalg av dyr samt deres organer, brusk og marg - akkurat som ulven ville spist i det fri! Ved å etterligne en slik diett vil du være trygg på at hunden din får det kostholdet den biologisk er skapt for å ha, og dette sørger for at den holder seg i toppform.

En eldre hund vil ha godt nytte av en proteinrik kost som fremmer en slank muskelmasse. Derfor er hele 85% av tørrfôr fra Orijen animalske råvarer og inneholder så mye som 38% proteiner. I tillegg finner du ingen høyglykemiske karbohydrater i form av korn, ris, mais eller potet i tørrfôret som kan øke blodsukkeret og bidra til uønsket fettlagring. En eldre og inaktiv hund kan vise tendenser til å legge på seg mer fett enn en yngre og aktiv hund. Derfor inneholder Orijen Dog Senior kun lavglykemiske karbohydrater slik som belgfrukt, frukt og grønt som er proppfull av næring i tillegg til å ha et lavt kaloriinnhold. 

Et deilig utvalg av råvarer fra blant annet kylling, kalkun, egg, sild og flyndre blir levert ferskt av lokale bønder og fiskere til Orijens prisbelønte kjøkken i Alberta, Canada hver eneste dag. Der blir de gjort om til fôr av dyktige kokker umiddelbart og det blir ikke benyttet noen kunstige konserveringsmidler. En stor del av råvarene frysetørkes for å bevare mest mulig næring og smak. Med andre ord vil hunden din både få et næringsrikt og smakfullt måltid med Orijen Dog Senior! 


Passer for eldre hunder (over 7 år) av alle raser og størrelser. I tillegg passer fôret spesielt godt til eldre hunder som har problemer med leddene sine eller er arvelig disponert for stive ledd.


Orijen Dog Senior tørrfôr

 • Fullverdig tørrfôr
 • Perfekt for eldre hunder
 • Etterligner urhundens kosthold
 • WholePrey - kjøtt, organer, brusk og marg
 • Stort utvalg av dyr
 • 85% animalske produkter
 • Ingen høyglykemiske karbohydrater som korn, ris, mais og potet
 • Kun lavglykemiske karbohydrater fra belgfrukt, frukt og grønt
 • Svært næringsrikt
 • Svært smakfullt
 • Laget i Canada med lokale og ferske råvarer

 

Husk å alltid sørge for at hunden har tilgang til rent vann til enhver tid! 

Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

FORDELING
85% kjøtt - 15% frukt og grønt

INGREDIENSER
Ferskt kyllingkjøtt (13%), ferske hele egg (7%), ferskt kalkunkjøtt (7%), ferk hel sild (7%), fersk kyllingelever (6%), frisk hel flyndre (4%), fersk kalkunlever (4%), fersk kyllingnakke (4%) ferskt kyllinghjerte (4%), kylling (dehydrert, 4%), kalkun (dehydrert, 4%), hel makrell (dehydrert , 4%), hele sardiner (dehydrert, 4%), hele sild(dehydrert, 4%), helrøde linser, helgrønne linser, helgrønne erter, linsefiber, hele kikerter, hele gule erter, hele pintobønner, kyllingfett (1%), kalkunbrusk (1%), kyllingelever (frysetørket), kalkunlever (frysetørket), fersk gresskar (1%), fersk hele flaskegresskar, fersk squash, fersk hel pastinakk, ferske gulerøtter, ferske hele røde epler, ferske hele Bartlett pærer, fersk kål, fersk spinat, ferske betegrener, brun tang, hele tranebær, hele blåbær, hele saskatoonbær, cikoriarot, gurkemeie rot, melketistel, storborrerot, lavendel, legestokkrot, nyper, enterokokker.

TILSETNINGSTOFFER
Sinkkelat: 100 mg

GARANTERT ANALYSE

Råprotein (min.) 38 %
Fettinnhold (min.) 15 %
Rå aske (max.) 8 %
Rå fibre (max.) 8 %
Fuktighet (max.) 12 %
Kalsium (min.) 1.3 %
Fosfor (min.) 1.1 %
Omega 6 fettsyrer (min.) 2.3 %
Omega 3 fettsyrer (min.) 0.9 %
DHA (min.) 0.3 %
EPA (min.) 0.2 %
Glukosamin (min.) 1400 mg/kg
Kondroitinsulfat (min.) 1200 mg/kg

 

KALORIFORDELING
ORIJEN Senior inneholder flere kalorier fra proteiner og fett og færre fra karbohydrater, som sørger for en kalorifordeling som speiler den naturlige dietten og reduserer risikoen for fedme og diabetes.
Metabolsk energi er 3630 kcal/kg (435 kcal per 250ml/120g cup) med kalorier fordelt for å fremme topp form; 42% fra proteiner, 21% fra frukter og grønnsaker, og 37% fra fett.