Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Cat Six Fish 340 g

Pris: 99,-
Utsolgt
Pris: 84,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Orijen Cat Six Fish har fisk som eneste animalske ingrediens og er svært godt egnet til katter som har problemer med sensitiv hud og mage på grunn av fôrintoleranse eller allergi.

Dette fôret fra Orijen passer til katter av alle raser og livsstadier, og er biologisk tilpasset kattens naturlige diett. Dette betyr at råvarene som har blitt benyttet ligner den proteinrike føden som katten ville spist i det fri som inneholder en balansert variasjon av ulike viltfangede fiskesorter. 

Katter er kjøttetere som er utrustet med skarpe tenner og anatomiske funksjoner som er tilpasset for å metabolisere proteiner og fett fra kjøtt. Orijen har derfor skapt et Whole Prey-konsept som innebærer at fôret inneholder store mengder ferskt kjøtt, inklusive næringsrik lever, brusk og marg, alt sammen i proporsjoner som speiler den naturlige dietten. En mengde ulike typer ferskt kjøtt gir et naturlig mangfold av næringsrike proteiner og fettstoffer som er nødvendige for at katten skal ha det bra. Det bidrar også til et uhørt smakfullt fôr som kattene elsker.

Orijen Six Fish inneholder ingen høyglykemiske karbohydrater som ris eller mais. I stedet inneholder det lavglykemiske karbohydrater i form av blant annet linser og kikerter som fremmer stabile blodsukkernivåer og reduserer risikoen for fettlagring. I tillegg inneholder Orijen ferske frukter, grønnsaker og bær. Fôret produseres i Champion Petfoods prisbelønte kjøkken i Canada av ferske, lokale råvarer.

Orijen er godt tilpasset til kattens naturlige behov for en kjøtt- og proteinrik kost. De lokalproduserte ingrediensene leveres ferske til fabrikken hver dag og dampkokes så ved tilberedelsen, på det viset holder de seg ferske og næringsrike gjennom hele prosessen. De canadiske førsteklasses ingrediensene er alltid frie for konserveringsmidler og har aldri blitt fryst. 


Orijen Cat Six Fish tørrfôr

  • For alle raser og livsstadier
  • Perfekt for katter med allergi eller sensitive katter
  • Fisk som eneste animalske ingrediens
  • Simulerer katters naturlige kosthold i det fri
  • Whole prey-prinsippet som bruker flere typer dyr, og benytter hele dyret etter slakt
  • Svært smakfullt
  • Ingen høyglykemiske karbohydrater
  • Karbohydrater fra linser, kikerter og frukt og grønt
  • Produsert i Canada med lokale og ferske råvarer
Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

FORDELING
85% kjøtt - 15% frukt og grønt

INGREDIENSER
Fersk hel stillehavssild (5%), fersk hel lysing (5%), fersk hel ål (5%), ), hel makrell (dehydrert, 5%), hele sild (dehydrert, 5%), hel blåvilling (dehydrert, 5%), sildolje (5%), hele grønne linser, hele grønne erter, solsikkeolje (kaldpresset), hele sardiner (dehydrert, 1,5%), linsefiber, hele kikerter, hele gule erter, hele pintobønner, torskelever (frystørket), ferske hele flaskegresskar, ferk hel squash, fersk pastinakk, ferske gulrøtter, ferske hele røde epler, ferske hele bartlettpærer, ferskkål, fersk spinat, ferske bete, ferske neper, brun tang, hele tranebær, hele blåbær , hele saskatoonbær, sikorirot, gurkemeierot, melketistel, storborrerot, lavendel, legestokkrot, nyper, enterokokker.

TILSETNINGSTOFFER
Sinkkelat: 100 mg, Kobelkelat: 11 mg, Kolinklorid: 1200 mg.