Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

OPTIMEAL Cat Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef Tørrfôr til katt 10 kg

Pris: 799,-
Pris: 679,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

OPTIMEAL Cat Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef er et komplett tørrfôr til steriliserte katter av alle raser. Foret har høyt innhold av kjøtt og sorghum og den unike formen og komposisjonen av fôrkulene bistår i å holde kattens tenner rene og fine.

OPTIMEAL Cat Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef er glutenfri ernæring som styrker immunforsvaret hos din katt. Storfekjøtt inneholder taurin - en livsnødvendig aminosyre som er viktig for kattens syn og hjerte. Katter kan ikke produsere taurin selv, men stoffet finnes naturlig i kjøtt. Sorghum er et glutenfritt korn som først og fremst blir benyttet til dyrefôr. Fôret har balansert mineralinnhold som er bra for kattens urinveier og fører til opprettelse av optimal pH.

Velg enkelt auto-påfyll i kassen, så gir vi deg 10% fast rabatt på hver eneste leveranse av OPTIMEAL Cat Adult Sterilised. Vi kaller det «spar med auto-påfyll». Auto-påfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

OPTIMEAL er basert på fersk kjøtt, og er 100% naturlig. Fôret inneholder ingen kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler. Alle reseptene til Optimeal er patenterte og bestående av en unik ingrediensblanding kalt “Immunity support mix”. Reseptene er tilsatt rene betaglukaner for å styrke kroppens immunforsvar. Prebiotisk Actigen® er tilsatt for å normalisere tarmens bakterieflora, og gir dermed en mer skånsom fordøyelse og sunnere tarmhelse. Rosmarinekstrakt er tilsatt som en naturlig antioksidant for sin antiinflammatoriske egenskap, og for å øke holdbarheten på fôret uten å tilsette kunstige antioksidanter. 

Hvorfor velge OPTIMEAL Cat Adult Sterilised med storfekjøtt og sorghum:

  • Høyt innhold av Storfekjøtt: Fersk kjøtt inneholder proteiner og taurin som er en livsnødvendig aminosyre for en katt. 
  • Høyt innhold av Sorghum som er et glutenfritt korn som hjelper å opprettholde kattens vekt og forhindrer utvikling av diabetes
  • Fôrkulenes utforming bidrar til å fjerne plakk fra tennene
  • Balansert mineralinnhold som opprettholder optimal pH hos katten
  • Optimal blanding av Omega-3 og Omega-6 fettsytrer, Zinc og Biotin bidrar til en sunn hud og blank pels
  • Tilsatt betaglukaner 1,3 og 1,6 som naturlige forbindelser som styrker immunforsvaret, stimulerer produksjonen av antistoffer i kroppen og reduserer inflammatorisk tarmsykdommer
  • Antioksidanten SubSTAR ULTRA fra rosmarin beskytter cellene i kroppen fra skade, styrker immunforsvaret og bidrar til å forebygge sykdommer på grunn av dens antimikrobielle og betennelsesdempende egenskaper
Se alle produkter fra OPTIMEAL
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Utbenet storfekjøtt 14%, dehydrert kalkunprotein, ikke mindre enn 12%, dehydrert kyllingprotein, ikke mindre enn 12%, ris, maisgluten, fullkornsorghum 8%, mais, kyllingfett, hydrolysert animalsk protein 3,5%, cellulose, sukkerroemasse, mineraler, linfrø 1,9%, ølgjær, eggepulver, hydrolysert kyllingelever (tørr), laksolje, tyttebær 0,2%, borageolje, beta-1,3 / 1,6-glukaner 0,05%, Actigen® (kilde til prebiotisk-mannan-oligosakkarider) 0,04%, ringblomstmel (kilde til lutein) 0,04%, klisrot, marshmallowrot, kamilleblomster 0,03%, brennesle 0,03 %, timian 0,015%.

Per 100 g produkt: Omega-3 fettsyrer * (min 0,68%), omega-6 fettsyrer * (min 3,33%).