Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Non-Stop Dogwear Amundsen Kløv Hund XXL

Pris: 2 199,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Non-Stop Dogwear Amundsen Kløv er ergonomisk utformet i høy kvalitet. Kløven er enkel å tilpasse i henholdt til hundens størrelse, med funksjoner som bedrer komfort og stabilitet. Vannavstøtende og god lagringsplass. ( se illustrasjon for størrelser )

Non-Stop Dogwear Amundsen kløven er en ergonomisk, avansert kløv for hunder. Den har en meget god passform og en utmerket kvalitet, hvilket gjør den behagelig for hunden å bære. Kløven er justerbar rundt hals og kropp, og har en brystplate under for å bedre stabilitet og komfort for hunden. Når kløven er ferdig tilpasset kan den enkelt tas av og på ved å bruke klipsene som sitter på brystplaten. Festet for kobbel er lagd «vandrende» slik at et skjevt trekk ikke skal forstyrre kløvens posisjon på hunden. Kløven har god lagringsplass, og er lagd med vannavvisene og solid stoff.


Størrelse (raseeksempel)

FINN RIKTIG STØRRELSE:
Måle bredden: Albue til albue målt over rygg (cm) NB! Se bilde over størrelsestabell

XXS: Shiba Inu, Cocker Spaniel
XS: Brittany, Standard Schnauzer
S: Border collie
M: Setter
L: German shepherd, Ridgeback
XL: Alaskan malamute
XXL: Grand Danois, Newfoundlander

Viktig om bruk av hundekløv:

  • Hunder under 1 år skal ikke trenes med kløv, men kan forsiktig tilvennes selve kløven uten vekt fra om lag 9 måneders alder. Ved 2 års alder er de fleste hunder ferdig utviklet og har bygget opp muskulatur som tåler belastningen fra kløv.
  • Start forsiktig med å venne hunden til kløv. I starten er det å nok å bli vant med å bære selve kløven helt uten oppakning. Deretter kan du fylle kløven med krøllet avispapir for å øke selve volumet i kløven.
  • Etter tilvenningsperioden må belastning økes gradvis. Muskulatur og ledd må trenes opp over tid, før hunden tåler tyngre vekt. Å starte for brått kan skade ledd, rygg og poter.
  • For friske og trente hunder kan kløven med oppakning veie 25 % av hundens egenvekt. Hunder med rett og sterk rygg og konsekvent trening kan over tid bære 30-35 % av egenvekt.
  • Mindre hunderaser kan også bruke kløv, men med korte bein og ulent terreng kan turen ofte bli nok utfordring i seg selv. Her må du som hundeeier kjenne din hund.
  • Hunder med skader, rygg, ledd eller hofteproblemer skal ikke bruke kløv. Husk at eldre hunder tåler mindre belastning enn sterke hunder i sin beste alder.
  • Vær spesielt forsiktig med kløvbelastning for hunder med lang og ettergivende rygg. Kraftige hunder med kvadratisk kroppsform, og sterke poter tåler vekten av en kløv på en helt annen måte.
Se alle produkter fra Non-Stop Dogwear