Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Sterling Silver Balsam 2,7 l

Pris: 1 199,-
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Sterling Silver Conditioner revitaliserer og intensiverer hårfarge. Gir pelsen et naturlig utseende fullt av sunn glans. Helt trygt, takket være optiske lysemidler, påvirker ikke hårstrukturen. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr. Inneholder ikke blekemiddel eller andre skadelige stoffer. Kan brukes på dyr med flerfarget pels.

K9 Silver Sterling Conditioner gir næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Beriket med keratin og pro-vitamin B5. Sikrer riktig fuktighetsnivå og gjør pelsen sterkere og mer fleksibel. Gjør børsting enklere og forkorter tørketiden. Perfekt for både hjemmebruk og profesjonell bruk. Utmerket til å forberede en hund til utstiling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:40.

Aktive ingredienser:

  • Optiske lysemidler: forbedre og gjenopplive den hvite og lyse fargen på pelsen. Trygt å bruke, ikke irritere huden og ikke skade håret.
  • Keratin: bygger inn i hårstrukturen, etterfyller feil og skaper en kondisjoneringsfilm på overflaten, og beskytter den mot skade og ødeleggelse. Legger til volum, glans og et sunt utseende. Takket være sin utrolige evne til å binde vann, bidrar til å opprettholde riktig nivå av hud og hår fuktighet.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.

Bruk instruksjoner:
Påfør balsam på vått hår, tidligere vasket med K9 Sterling Silver Shampoo, massasje og la stå på en liten stund, skyll deretter med lunkent vann.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser:

Vann, cetearylalkohol, D-panthenol, glyserolstearat, stearalkoniumklorid, hydrolysert keratin, cetrimoniumklorid, natrium PCA, cyklometikon, optisk lysemiddel, kaliumsorbat, parfyme.