Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Keratin+ Moist Balsam 300 ml

Pris: 239,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

K9 Keratin+ Moist Conditioner gjenoppbygger og styrker skadet hår og fukter intensivt. Balsamens ingredienser trenger inn i hårstrukturen, fyller hull, styrker det og reduserer hårbrudd. Gjenoppliver pels og gir naturlig vakker glans og silkemykhet. Inneholder hydrolysert keratin og provitamin B5. For alle hårtyper og farger. Anbefales for skadet og tørthår.

K9 Keratin+ Moisture Conditioner gjør kjemmingen enklere og reduserer tørketiden betydelig. Flott for bruk hjemme eller på hundefrisørsalongen. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr. Flott for å forberede en hund til utstilling. Veldig økonomisk og svært konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:40.

Viktige ingredienser:

  • Keratin: bygger inn i hårstrukturen, etterfyller feil og skaper en kondisjoneringsfilm på overflaten, og beskytter den mot skade og brudd. Legger til volum, glans og et sunt utseende. Takket være sin utrolige evne til å binde vann, bidrar det til å opprettholde riktig nivå av hud og hårhydrering.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.

Bruksanvisning :

Start med K9 Keratin + Moisture Shampoo. Påfør balsam på fuktig pels og masser forsiktig. La stå en stund. For et kjæledyr med tørt hår, skyll med lunkent vann. For kjæledyr med fett hår, skyll balsam med varmt vann.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Vann, cetarylalkohol, glyserolstearat, stearalkoniumklorid, hydrolysert keratin, D-panthenol, natrium PCA, parfyme, pH 5,5