Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Instant Dmatter Detangling Conditioner Spray 250 ml

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

K9 Instant Dmatter er en balsam spray som gjør det mulig å raskt og effektivt håndtere selv det mest sammenfiltrede håret. Virker antistatisk og forhindrer ukontrollerbar hårkrus. Inneholder sertifisert aloe vera-ekstrakt, hveteproteiner, pro-vitamin B5 og nanoliposomer, letter ikke bare børsting, men nærer og gjenoppbygger også håret, og sikrer riktig fuktighetsnivå. Regelmessig bruk beskytter pelsen mot skadelige eksterne faktorer, forhindrer sammenfletting og matting, og gjør pelsen behagelig glatt.

K9 Instant Dmatter Conditioner spray er klar til bruk, krever ikke skylling. Kan brukes i både tørt og vått hår. Passer til alle hårtyper og farger. Flott for hunder med langt hår. Passer for å forberede kjæledyret ditt til utstilling.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: næringskilde til dyrets hud. Fungerer antibakteriell og antifungal, hemmer frie radikaler. Det danner et lag på overflaten av huden og pelsen som beskytter mot uttørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flaking og kløe, akselererer helbredelse av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og gir en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.
  • Nanoliposomer: svært små partikler som brukes som bærere av andre næringsstoffer. Lett trenge inn i huden, hornhinnen og hårakselen. Øk ernæringsmessig effekt os substans som finnes i produktet.

Bruksanvisning :

Spray på tørt eller fuktig hår for å gre og beskytte håret. Spray direkte på floken, masser og løsne forsiktig.

Se alle produkter fra K9