Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Copperness Balsam 300 ml

Pris: 239,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Copperness Conditioner er en skånsom aloe vera-balsam for brunt, rødt og rødt hår. Revitaliserer, forbedrer og frisker opp de brune pigmentene i kjæledyrets pels. Gir pelsen et naturlig, blankt utseende. Fukter og tilfører volum uten overdreven fluffing og gjør pelsen anti-statisk. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Inneholder aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flaking. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Copperness Conditioner gir næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør børsting enklere og reduserer tørketiden betydelig. Lett å påføre og skylle, etterlater ingen fettete, klissete rester. Flott for bruk hjemme eller i grooming salongen. Ideell for å forberede hunden din til et show. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:40.

Aktive ingrednients:

  • Aloe Vera: kilde til dyrehud og nærende substans. Fungerer antibakteriell og antifungal, hemmer frie radikaler. Det danner et lag på overflaten av huden og frakken som beskytter dem mot tørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flaking og kløe, akselererer helbredelse av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og gir en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.

Bruksanvisning :
Påfør fortynnet balsam i tidligere vasket, fuktig hår. Masser forsiktig, la stå en stund, skyll deretter grundig.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Vann, stearamidopropyldimetylaminlaktat, aloe barbadensis bladekstrakt, hvetegermanidopropyllaktat, cetrimoniumklorid, panthenol, hydrolysert hveteprotein, duft, farge og konserveringsmiddel