Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Blackness Balsam 300 ml

Pris: 239,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Blackness Conditioner er en mild aloe vera balsam for kjæledyr med mørk og svart pels. Balsamen revitaliserer og forbedrer de svarte og mørke pigmentene i kjæledyrets pels og frisker opp pelsen. Dette gir pelsen et naturlig, blankt utseende. Hydrerer og tilfører volum uten overfrizzing og fungerer antistatisk. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Inneholder aloevera, provitamin B5 og hveteprotein. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Egnet til bruk på hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Blackness Conditioner gir næring til pelsen. Gjør børstingen enklere. Reduserer tørketiden. Etterlater ingen fettete, klissete rester og er lett å påføre og skylle av. Flott for bruk hjemme og i salong. Ideell for å forberede hunden til utstilling. Svært økonomisk og kraftig. Kan fortynnes opp til 1:40.

Aktive Ingredints:

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og frakken. Reduserer rødhet, skalering og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.
  • Hvete Protein: Styrker håret. Penetrerer strukturen, fyller feil og lukker neglebåndet. Dette gjør håret sterkere, mer motstandsdyktig og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt overflate reflekterer lys og bidrar til å forhindre at forurensende stoffer trenger inn.

Bruk instruksjoner:
På vasket, fuktig hår, bruk fortynnet balsam. Masser forsiktig, la det virke inn og skyll grundig.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Vann, stearamidopropyldimetylaminlaktat, aloe barbadensis bladekstrakt, hvetegermanidopropyllaktat, cetrimoniumklorid, panthenol, hydrolysert hveteprotein, duft, farge og konserveringsmiddel