Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Aloe Vera Balsam 300 ml

Pris: 199,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

K9 Aloe Vera balsam er designet for kjæledyr i alle aldre. Legger til en vakker glans til pelsen og gjør greing enklere. Virker antistatisk og kontrollerer krus samtidig som håret får et riktig volum. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Passer for alle typer og farger av pels. Inneholder aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner.

K9 Aloe Vera Conditioner gir næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør børstingen enklere og forkorter tørketiden. Perfekt for hjemmebruk og profesjonell pleie. Passer for å forberede hunden til utstilling. Veldig økonomisk og svært konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:40.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: En næringskilde til dyrehud og pels. Fungerer antibakteriell og antifungal, hemmer frie radikaler. Det danner et lag på overflaten av huden og pelsen som beskytter dem mot tørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flaking og kløe, akselererer helbredelse av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og gir en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.

Bruk anvisninger:
På pels tidligere vasket med K9 Aloe Vera Competition Shampoo, påfør balsam og masser forsiktig. La stå en stund. For et kjæledyr med tørt hår, skyll med lunkent vann. For kjæledyr med fett hår, skyll balsam med varmt vann.

Se alle produkter fra K9