Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundebånd og Kobbel

Hundekobbel på nett valpekobbel

Hundekobbel og valpekobbel

Hundekobbel er en helt nødvendig ting når du har hund. Med mindre du bor alene i villmarken kanskje. Men selv da kan det være pålagt å bruke kobbel, på grunn av hensyn til dyr som beiter. Hundekobbel kommer i en rekke forskjellige typer, farger og materialer. Hva du skal velge avhenger av personlig preferanse, stil og bruksområde. Du vil for eksempel kanskje ha et finere hundekobbel til bruk på vanlige småturer, og et litt røffere hundekobbel for turer i fjellet. Valpekobbel er lettere og enklere i materialvalg og utforming. Et valpekobbel trenger ikke å være like solid som hundekobbel for store og voksne hunder. Valper er jo ikke like store og sterke. Det er også viktig at et valpekobbel føles lett å gå med og ikke irriterer hunden. Valpekobbel er gjerne laget i stoff og veier lite. Når du skal kjøpe på nett vil du se at valpekobbel er merket med dette.

Les mer

Hundekobbel

Hundekobbel er en viktig type utstyr for deg og hunden din. For det første er det båndtvang i store deler av landet gjennom året. For det andre handler det om sikkerhet for hunden din. En hund forstår ikke instinktivt hvor farlig mye er, og et hundekobbel holder den bokstavelig talt på plass på en trygg måte. Når du skal kjøpe hundekobbel på nett i Norge får du mye informasjon i nettbutikken. Du kan velge forskjellige materialer og størrelser. Hundekobbel kommer for eksempel i forskjellige bredder eller tykkelser. For å finne riktig hundekobbel må du tenke litt på hvordan din hund er. Går den rolig? Drar den mye? Er den veldig stor og sterk? Og liker du best å holde i for eksempel et hundekobbel med håndtak i stoff, plast eller skinn? Tenk litt over preferansene dine når det kommer til hundekobbel, og spør og gjerne hvis du skal kjøpe hundekobbel på nett og trenger råd. Når du skal lære å gå fint med hundekobbel må du ha litt tålmodighet. Eller mye tålmodighet. Men belønningen er fine, rolige turer og da er det verdt innsatsen.

Valpekobbel

Valpekobbel blir laget med mykere og lettere materialer enn hundekobbel for store og voksne hunder. Et godt valpekobbel skal være lett og fint å gå med valpen. Et hundekobbel som henger tungt langs siden er ikke den rette oppmuntringen til å gå fint og langt på tur. Det tar bort oppmerksomheten og kan gjøre valpen litt frustrert. Lysten til å få tur blir ikke like stor. Med myke materialer føles det bedre mot hud og pels når du bruker et skikkelig valpekobbel. Siden valpekobbel i for eksempel stoff føles lett og fint, går hunden finere på tur og blir ikke så opptatt av hundekobbelet. Tilvenning til valpekobbel kan med fordel begynne innendørs og i veldig korte perioder. Ikke forvent at du bare kan slenge på et valpekobbel og gå lang tur med en gang. La valpekobbelet bli en naturlig ting gjennom å innføre det tidlig og altså i korte perioder. Ved å gi valpekobbel mot huden din får det en kjent lukt og følelse for valpen. Da blir det mye mindre skummelt. Når du skal kjøpe valpekobbel på nett får du gode varebeskrivelser og masse informasjon til å ta en god beslutning. Hundekobbel til valp er merket med dette, og inne på produktet står det mer om hvem det passer for og hva det er laget av.

Hundekobbel i skinn

Dette er en veldig tradisjonell type hundekobbel. Skinn er ekstremt holdbart hvis du tar litt vare på det. Enkelte typer kan smøres inn for å beholde mykhet og smidighet. Og det er viktig å huske på at hundekobbel i skinn ikke skal tørkes på varmekobler eller en ovn. Da vil skinnet sprekket, og du har kanskje et ødelagt hundekobbel. Hvis du smører det inn med behandling for lær, blir det litt vannavstøtende. Og hvis du tørker det i romtemperatur holder det seg mye lengre. Hundekobbel i skinn er tradisjonelt brukt mest til større hunder. Hvis du kjøper hundekobbel i skinn til en liten eller litt liten hund, må du passe på at du kjøper en type som er smal og lettere enn vanlig. Når du kjøper hundekobbel på nett i Norge får du gode beskrivelser av produktene med denne informasjonen. Hvis du har spørsmål om hundekobbel kan du gjerne spørre oss.

Hundekobbel med refleks

Hundekobbel med refleks er en veldig fin ting for sikkerhet langs veien i mørket. Det finnes mange typer refleks som kan brukes av hund og eier, men det er jo også veldig smart å bare bytte ut en av de vanlige tingene du bruker på tur med noe som skinner opp i billysene. Hundekobbel med refleks kommer i ganske mange typer, men prinsippet er selvsagt det samme. Det er striper med refleks langs hele hundekobbelet, og når dere er i bevegelse vil hundekobbelet se ut som en lang lysende stripe. At denne stripen beveger seg gjør at man som bilist legger bedre merke til den i mørket. Det er samme prinsipp som for syklister - lys og reflekser i bevegelse og som ikke er statiske vekker mer oppmerksomhet. Hvis du vil være tryggere langs veien i mørket kan du med fordel velge hundekobbel med refleks.

Vis mindre
1 — 36 av 60 produkter
Til toppen