Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Finest Valp Hvit Fisk Store biter 6 kg

Pris: 449,-
Pris: 382,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Fish4Dogs Finest Valp Hvit Fisk Store biter er et komplett valpefôr spesielt utviklet for valper (fra 1 til 24 måneder) av store hunderaser (voksenvekt over 15 kg).

Velg enkelt autopåfyll i kassen, så gir vi deg 15% fast rabatt på hver eneste leveranse av Fish4Dogs Finest Valp Hvit fisk Store biter. Vi kaller det «spar med autopåfyll». Autopåfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

Fish4Dogs Finest Valp Hvit Fisk Store biter er et norskprodusert tørrfôr basert på hvit, fersk fisk rett fra Nord-Atlanteren. Tørrfôret er spesielt utviklet valper som vokser og dekker det valpen trenger av ernæring i løpet av en dag. Fôret har fisk som hovedingrediens og er derfor fullt av Omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrene er livsviktige for hundenes helse, og spiller en viktig rolle for utviklingen av valpens syn, hjernefunksjon, ledd og bein, nervedannelse, hud og pels. Fisk inneholder lettfordøyelige proteiner som gjør fordøyelsen lettere og bedre, samt fiber og fettsyrer som motvirker forstoppelse. 

Valpefôret er laget med 100% naturlige ingredienser og inneholder ingen kornprodukter, kunstige tilsetningstoffer eller fargestoffer - derfor egner også fôret seg godt til de sensitive valpene og de valpene som lett kan reagere på fôr.

 

Tørrfôr til valp Store biter med smak av Hvit fisk

 • Komplett tørrfôr spesielt tilpasset valper av mellomstore og store hunderaser
 • Bidrar til forbedret fordøyelse
 • Motvirker forstoppelse
 • Kornfritt, ingen farge- og kunstige tilsetningsstoffer
 • Fisk som eneste animalske proteinkilde
 • Styrker ledd og bein
 • Bidrar godt i utviklingen av syn-, nerve-, og hjernefunksjon
 • Motvirker hjerte- og karsykdommer
 • Gir en sunn hud og en blank pels
   

Bruksanvisning: 
Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer. NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold: Råprotein 30%, Fett 14%, Aske 7%, Fiber 2.3%, Omega-3 fett 2.3%  

Sammensetning: Hvit fisk fra Atlanterhavet (27%), potet (23%), Ertermel (21%), Laksemel (12%), Lakseolje (8.7%), Bete masse, brygger gjær, solsikkeolje, mineraler

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A 24,750 IE, Vitamin D3 1,980 IE, vitamin E 770 IE.

Sporstoffer: Zink Chelater av Amino syre Hydrater 660 IE, Kobber Chelater av Amino syre Hydrater 33 mg, vannfritt Kalsiumjodat 2,75 mg, antioksidanter (stabilisert med Rosmarin og Tokoferolrike ekstrakter.)