Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Finest Valp Hvit fisk Små biter 6 kg

Pris: 449,-
Pris: 382,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Fish4Dogs Finest Valp Hvit fisk Små biter er et komplettfôr utviklet til valper av små hunderaser. Passer også perfekt for hunder som er tidlig i vekstperioden.

Velg enkelt autopåfyll i kassen, så gir vi deg 15% fast rabatt på hver eneste leveranse av Fish4Dogs Finest Valp Hvit Fisk Små biter. Vi kaller det «spar med autopåfyll». Autopåfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

Fish4Dogs Finest Valp Hvit fisk Små biter er et komplett fôr produsert i Norge basert på hvit fisk rett fra Nord-Atlanteren. Fôret er spesielt utviklet til en valp i vekst for å dekke deres ernæringsmessige behov. Fôret inneholder blant annet masse gode fettsyrer fra Omega-3 en valp trenger i dens utvikling. Disse fettsyrene er svært gode for vedlikehold av en sunn og fin pels, hud og klør, samt bidrar godt i utviklingen av hundens hjerne, ledd, nervedannelse, hudintegritet. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA er svært viktige fettsyrer i cellemembranen i alle hundens celler og enkelte forskere påstår faktisk at inntak av marine oljer i valpeperioden gir valpen økt intelligens, bedre syn og bedre motoriske evner. 

I Finest Valp er de lettfordøyelige proteinene fra fisk gode for fordøyelsen og derfor egner fôret seg også godt til valper med sensitiv mage. Fôret er kornfritt og karbohydratkildene er i stedet poteter og erter.
 

Fish4Dogs Finest Valp Små biter med smak av hvit fisk

  • Små biter som er lette å tygge for små hunderaser
  • Bidrar til forbedret fordøyelse 
  • Inneholder fiber som motvirker forstoppelse
  • Kornfritt
  • Fisk som eneste animalske proteinkilde
  • Fettsyrer fra Omega-3 som er viktig i valpens utvikling, samt for ledd, hjerte og hjerne
     

Bruksanvisning:
Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold:
Råprotein 30%, Fett 14%, Aske 7%, Fiber 2.3%, Omega-3 fett 2.3%  

Sammensetning:
Hvit fisk fra Atlanterhavet (27%), potet (23%), Ertermel (21%), Laksemel (12%), Lakseolje (8.7%), Bete masse, brygger gjær, solsikkeolje, mineraler

Tilsetninger (pr kg):
Vitaminer: Vitamin A 24,750 IE, Vitamin D3 1,980 IE, vitamin E 770 IE

Sporstoffer:
Zink Chelater av Amino syre Hydrater 660 IE, Kobber Chelater av Amino syre Hydrater 33 mg, vannfritt Kalsiumjodat 2,75 mg, antioksidanter (stabilisert med Rosmarin og Tokoferolrike ekstrakter.)