Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Finest Adult Sardin Store biter 6 kg

Pris: 449,-
Pris: 382,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Komplett fôr som egner seg godt til mellomstore og store hunder med klø-problematikk eller sensitiv mage.

Velg enkelt autopåfyll i kassen, så gir vi deg 15% fast rabatt på hver eneste leveranse av Fish4Dogs Finest Adult Sardin Store biter. Vi kaller det «spar med autopåfyll». Autopåfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

Finest Adult Sardin har ferske, hele sardiner av optimal kvalitet som hovedingrediens i fôret. Sardinene er fisket langs Cornish-kysten i England og følger alle kravene til sertifisert fiske i ''Marine Stewardship Council'' sine krav for å sikre et bærekraftig fiske. Tørrfôret er derfor naturlig rikt på Omega-3 som er godt for den sensitive hundemagen og bidrar til forbedret fordøyelse. I tillegg hjelper Omega-3 mot blant annet hudsykdommer, nyreproblemer, allergi, hjertesykdommer og leddgikt. Det er et svært viktig tilksudd for hundens utvikling av hjerne, syn og immunsystem. 

Finest Adult Sardin inneholder søtpotet i stedet for potet som karbohydratkilde. Søtpotet inneholder gode mengder vitamin B6 som hjelper å redusere hudirritasjon og kløe, men er også en kilde til D- og C- vitaminer som er vesentlig i utviklingen av fordøyelsessystemet og skjellettet. I tillegg bidrar søtpoteten i utviklingen av et godt immunsystem og er en god kilde til jern som gir hunden din energi. 

Fish4Dogs Finest Adult Sardin Store biter

  • Fôrkuler spesielt tilpasset mellomstore og store hunder
  • Rik på sardiner som er en god kilde til Omega 3-fettsyrer, proteiner, kalsium, B-12, D-vitaminer.
  • Gir en blank pels og sunn hud
  • Bra for den sensitiv magen
  • Bidrar til forbedret fordøyelse
  • Hjelper å redusere hudirritasjon og kløe
  • Bidrar til utviklingen av immunsystemet
  • Gir økt energi
     

Bruksanvisning: 
Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold: Råprotein 26%, Fett 12%, Råaske 7%, Råfiber 2.5%, Omega-3 fett 1.8%

Sammensetning: Sardin (26%), Søtpotet (23%), Ertermel (19%), Betemasse, Lakseolje, Bryggergjær, Solsikkeolje, mineraler

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A 22,500 IE, Vitamin D3 1,800 IE, vitamin E 400 IE

Sporstoffer: Zink Chelater av Amino syre Hydrater 600 IE, Kobber Chelater av Amino syre Hydrater 30 mg, vannfritt Kalsiumjodat 2,5 mg, antioksidanter (stabilisert med Rosmarin og Tokoferolrike ekstrakter.)