Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Finest Adult Laks Store biter 6 kg

Pris: 449,-
Pris: 382,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Fish4Dogs Finest Laks er et super-premium komplett tørrfôr utviklet for mellomstore og store hunder med smak av laks.

Velg enkelt autopåfyll i kassen, så gir vi deg 15% fast rabatt på hver eneste leveranse av Fish4Dogs Finest Adult Laks Store biter. Vi kaller det «spar med autopåfyll». Autopåfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

Finest Laks er et tørrfôr produsert i Norge av norsk oppdrettslaks til voksne hunder av mellomstore og store hunderaser. Fôret er naturlig rikt på Omega-3 som er godt for den sensitive hundemagen og bidrar til forbedret fordøyelse. I tillegg hjelper Omega-3 mot blant annet hudsykdommer, nyreproblemer, allergi, hjertesykdommer og leddgikt. Det er et svært viktig tilskudd for en blank og fin pels og hundens utvikling av hjerne, syn og immunsystem. Laksen innholder også en rekke andre viktige næringsstoffer, som vitamin A, D og B12, jod, selen, proteiner og antioksidanter.

Finest Adult Laks innholder en mer balansert GI som gir mindre sannsynlighet for å forårsake kostfølsomhet, samt hjelper med at hunden føler seg mett lenger. Dette fôret egner seg også godt til drektige tisper grunnet det høye nivået av Omega-3 fettsyrer. Alle fordelene hunden får fra fettsyrene vil overføres til den ufødte valpen.

Fish4Dogs Finest Adult Laks Store biter

  • Fôrkulene er spesielt tilpasset mellomstore og store hunder
  • Kun én proteinkilde
  • Egnet for sensitive hunder
  • Bra for pels, hud og ledd
  • Godt for hjerte-, syn- og hjernefunksjon
  • Gir en lengre metthetsfølelse
  • Kornfritt med poteter og erter som karbohydratkilder
  • Egner seg godt til drektige tisper
     

Bruksanvisning: 
Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold: Råprotein 26%, Fett 12%, Aske 7.5%, Fiber 2.5%, Omega-3 fett 1.9%

Sammensetning: Laks (27%), potet (21%), Ertermel (20%), Laksemel (11.9%), Lakseolje (9.7%), Bete masse, brygger gjær, solsikkeolje, mineraler.

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A 22, 500 IE, Vitamin D3 1,800 IE, Vitamin E 700 IE.

Sporstoffer: Zink Chelater av Amino syre Hydrater 600 IE, Kobber Chelater av Amino syre Hydrater 30 mg, vannfritt Kalsiumjodat 2.5 mg, antioksidanter (stabilisert med Rosmarin og Tokoferolrike ekstrakter.)