Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Finest Adult Hvit fisk Små biter 1,5 kg

Pris: 179,-
Utsolgt
Pris: 152,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant
Produktbeskrivelse

Finest Adult hvit fisk er et super-premium tørrfôr for voksne hunder av små hunderaser. Komplett fôr med smak av hvit fisk.

Velg enkelt autopåfyll i kassen, så gir vi deg 15% fast rabatt på hver eneste leveranse av Fish4Dogs Finest Adult Hvit fisk Små biter. Vi kaller det «spar med autopåfyll». Autopåfyll er helt uten binding og har ingen skjulte kostnader. Ganske smart, ikke sant?

Finest Adult er et tørrfôr med kun én proteinkilde fra hvit fisk. Fisken inneholder masse gode fettsyrer fra Omega-3 som bidrar godt i utviklingen av hundens hjerne, ledd, syn, nervedannelse og hudintegritet. Omega-fettsyrene bidrar også svært godt til vedlikehold av en fin og sunn hud, pels og klør. Hvit fisk inneholder blant annet lettfordøyelige proteiner som egner seg godt til hunder med en sensitiv mage og motvirker forstoppelse. Tørrfôret er helt kornfritt og bruker potet og erter som karbohydratkilder i stedet. 

Fish4Dogs Finest Adult Hvit fisk Små biter

  • Små biter som egner seg godt til små hunderaser
  • Bidrar til forbedret fordøyelse
  • Fiber som motvirker forstoppelse
  • Fisk som eneste animalske proteinkilde
  • Gode fettsyrer fra Omega-3 som er bra for hundens utvikling
  • Helt kornfritt
     

Bruksanvisning: 
Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold: Råprotein 26%, Fett 12%, Aske 7.5%, Fiber 2.5%, Omega-3 fett 1.8%

Sammensetning: Hvit fisk fra Atlanterhavet (27%), potet (23%), Ertermel (21%), Laksemel (12%), Lakseolje (8.7%), Bete masse, brygger gjær, solsikkeolje, mineraler.

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A 22,500 IE, vitamin D3 1,800 IE, vitamin E 700 IE.

Sporstoffer: Chelater av Amino syre Hydrater 600 IE, Kobber Chelater av Amino syre Hydrater 30 mg, vannfritt Kalsiumjodat 2,5 mg, antioksidanter (stabilisert med Rosmarin og Tokoferolrike ekstrakter.)

I tillegg et komplett komplement på over 30 vitaminer og sporstoffer som trengs for et daglig, sunt kosthold for hunder.