Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Growing Puppy Large Breed Tørrfôr til Valp av Stor hunderase 12 kg

Pris: 799,-
Pris: 679,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Eukanuba Growing Puppy Large Breed er et komplett valpefôr utviklet for å støtte en optimal helse og gi sunn vekst og utvikling. Egnet for valper av store raser opptil 12 måneder og for ekstra store raser opptil 14 måneder som har en voksen vekt <25kg.

Eukanuba Growing Puppy Large Breed er et komplett og balansert fullfôr til valper av store og meget store huderaser raser som har en voksenvekt på 25 kg eller mer.

Har du fått en ny firebeint familiemedlem som skal vokse seg opp og bli en stor og sterk hund? Sørg for at hunden får den ernæringen den trenger! Valper av store og veldig store raser vokser svært fort og har derfor helt spesielle næringsbehov. Eukanuba Growing Puppy har tilpassede mengder av proteiner, kalsium og energi, inneholder alle viktige vitaminer og mineraler, og bidrar til at musklene og skjelettet til valper av stor og veldig stor rase vokser jevnt. 

Fôret har økt energiinnhold og innholder kalsium og fosfor for optimal vekst av hundens ledd og ben. Antioksidanter i fôret styrker hundens naturlige immunforsvar i den viktige vekstperioden. Inneholder kun ingredienser av høy kvalitet og høye nivåer av animalske proteiner, fra kylling og kalkun.

Tørrfôr til voksende valper av store hunderaser

 • Tørrfôret er spesielt utviklet til valper (1-24 måneder) av store raser med en beregnet voksenvekt på 25 kg eller mer
 • Utviklet i samarbeid med veterinærer
 • Tilsatt kalsium for et sterkt skjelett og sterke tenner
 • DHA som fremmer læringsevnen
 • Prebiotika FOS og sukkerbete bidrar til å støtte en sunn fordøyelse
 • Antioksidantene vitamin E og C støtter immunsystemet
 • Fiskeolje med omega-6 og -3 som bidrar til en sunn hud- og pelshelse. Kan minske røyting
 • Uten tilsatt kunstige smaks- eller fargestoffer
   

Veiledning

Alltid har rikelig med ferskvann tilgjengelig for valpen å drikke. Antall måltider en valp må hver dag, avhengig av hvor gammel den er. Hvis valpen er under 8 uker, bør du følge råd for avvenning av valper.

 • Fra 4 uker eller eldre kan du dele opp den daglige fôring i følgende antall måltider hver dag.
 • Fra 4 til 16 uker: 4 måltider per dag
 • Fra 4 til 6 måneder: 3 måltider per dag

Når valpen er blitt 6 måneder kan du dele den daglige fôringsmengden i 2 måltider per dag. Vi anbefaler at du fortsetter å dele fôringsmengden i minimum 2 måltider per dag også når hunden er voksen. Bruk metoden som fungerer best for deg og din hund.

Se alle produkter fra Eukanuba
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Tørket kylling og kalkun (25%, en naturlig kilde til glukosamin og kondroitinsulfat), mais, hvete, sorghum, animalsk fett, ris, tørkede hele egg, sukkerbete (2,8%), hydrolisert kylling protein, fiskeolje, tørket ølgjær, kaliumklorid, natriumklorid, fruktooligosakkarider (0,28%), kalsiumkarbonat.

Næringsanalyse: Protein 26,0%, Fett 14,0%, Omega 6 fettsyrer 2,24%, Omega 3 fettsyrer 0,57%, DHA 0,18%, Vann 8%, Mineraler 5,40%, Fiber 2,10%, Kalsium 0,8%, Fosfor 0,7%, Vitamin A(UI/kg) 46,167, Vitamin D3 (IU/kg) 1,532, Vitamin E (α-tocopherol) (mg/kg) 256mg, B-karoten(mg/kg) 5,0, kcal/kg 3,658, MJ/kg 15,3.