Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Breed Specific Tørrfôr til Golden Retriver 12 kg

Pris: 929,-
Pris: 790,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Egner seg til voksne hunder (over 15 måneder) av rasen Golden retriever. Egner seg også for Flat Coated Retriever.

Eukanuba Golden Retriever er et tørrfôr som er spesielt tilpasset for Golden Retriever og andre lignende raser. Fôret passer også hunder med samme næringsbehov som Golden Retrieveren. 

Fôret er et komplett og balansert hundefôr med en optimal balanse av Omega-fettsyrer fra fiskeolje for å holde pelsen fin og blank, samtidig som det bidrar til mindre røyting og håravfall. Det innholder også L-karnitin som øker forbrenningen og motvirker fettdannelse, noe som hjelper golden retrieveren med å holde en ideell vekt. 

Tørrfôret inneholder også glukosamin, et naturlig stoff hunden har i kroppen fra før av som binder brusk sammen og stimulerer nydannelsesprosessen av brusket. Å ha glukosamin i fôret eller som et tilskudd i hverdagen kan bidra til å styrke leddene og minimere risikoen for å få leddproblemer senere i livet. Det kan også være lindrende ved leddplager og inflammajsoner.
 

Eukanuba Tørrfôr til Voksen Golden Retriever

 • Bidrar til en fin, blank og sunn pels med fiskeolje, samtidig som det motvirker røyting
 • Bidrar til en sterk, fettfattig muskulatur
 • Sunn vekt med innhold som L-karnitin som øker fettforbrenningen
 • Bidrar til friske ledd og en bedre bevegelighet med innhold av glukosamin og kondroitinsulfat
 • Optimal fordøyelse med prebiotiske fibre 
 • Styrker immunforsvaret gjennom verdifulle Probiotika/FOS og essensielle antioksidanter (Vitamin A, C, E og Carotinoide) og redusering av for tidlig cellealdring
 • Også velegnet for Flat Coated Retriever og andre lignende raser med samme næringsbehov
 • DentaDefense: De spesielle 3D DentaDefense fôrkulene er utviklet i samarbeid med Oral B, fjerner mekanisk tannbelegg og kan ved hjelp av mikro-Rengjøringskrystaller redusere nydannelse av tannstein med opp til 80%
 • Uten farge-, aroma- og konserveringsstoffer
   

Golden Retrievere er vennlige og intelligente hunder som er lydige og svært sjarmerende. Disse hundene trenger essensielle næringsstoffer for å bevare den flotte pelsen, samt prebiotiske fibre for en god fordøyelse. Regelmessig mosjon bidrar til å opprettholde en optimal vekt.

 

Eukanuba Golden Retriever inneholder:

Slanke muskler +
Høyere proteininnhold* som bidrar til å bygge og vedlikeholde sterke muskler og slank muskelmasse (*vs Eukanuba Adult Large Breed)

Sunn vekt
Skreddersydd nivå av L-karnitin som bidrar til å forbrenne fett og bevare en slank muskelmasse

Optimal fordøyelse +
Høyere nivåer av prebiotiske fibre som bidrar til å fremme en sunn fordøyelse

Se alle produkter fra Eukanuba
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Tørket kylling og kalkun (28%, en naturlig kilde til glukosamin og kondroitinsulfat), mais, hvete, sorghum, bygg, animalsk fett, sukkerbete (2,9%), hydrolisert kylling protein, tørkede hele egg, kaliumklorid, fruktooligosakkarider (0,53%) fiskeolje, natriumklorid, natrium heksametafosfat, kalsiumkarbonat, linfrø.

Næringsanalyse: Protein 26,0%, Fett 13,0%, Omega 6 fettsyrer 2,22%, Omega 3 fettsyrer 0,34%, Vann 8%, Mineraler 7,20%, Fiber 2,60%, Kalsium 1,25%, Fosfor 1,00%, Vitamin A(UI/kg) 45,551, Vitamin D3 (IU/kg) 1,512, Vitamin E (α-tocopherol) (mg/kg) 253mg, L-karnitin 48,4, B-karoten(mg/kg) 5,0, kcal/kg 3,525, MJ/kg 14,8.