Hjemlevering på døren av hundefôr, kattemat og alt annet de trenger har alltid vært en viktig del av Dyrekassen. Dette har vi full kontroll på, og slik fungerer tjenesten hos oss.

Hjemlevering på døren

Sekker med fôr er tunge. Veldig tunge. Det samme gjelder kattesand, som ofte kommer i bokser eller sekker som er uhåndterlige. Å kjøpe dette på butikken og bære det helt hjem kan være en slitsom jobb. Derfor gjør vi jobben for deg. Hjemlevering på døren er en utrolig viktig del av helheten når du handler hos Dyrekassen.

Fra 499,- er det gratis. Når du først skal kjøpe de nevnte tingene – hundefôr, kattemat eller kattesand – havner prisen fort over det. Derfor passer det perfekt for deg. Husk også store, tunge ting som klorestativ, hundebur og store senger. Dette er ting som er veldig greit å få gratis hjem uten stress.

Vi bruker samarbeidspartnere som er veldig flinke på frakt av pakker. Det er et konsept som hele tiden er under utvikling, og det kommer nye løsninger som gjør hverdagen lettere og tryggere for deg som mottaker.

Kontaktløs hjemlevering

Kontaktløs levering er et godt eksempel på positive løsninger som blir utviklet.

Pakken leveres hjem til deg, og plasseres utenfor. Du henter den selv inn, uten kontakt med budet eller noen andre. Under perioder som for eksempel ved utbrudd av smittsomt virus, er kontaktløs levering et beroligende tiltak.

Du tenker sikkert at den må jo signeres for på en eller annen måte. Det gjør du digitalt og enkelt i for eksempel appen til Easy2You. Tjenesten gir trygghet i perioder hvor man trenger sosial distansering, men er også fin å bruke når alt er normalt. Hvis det er trygt å sette pakken utenfor hos deg, slipper du å tenke at du må være hjemme et bestemt tidspunkt for å motta den.

Valg av tidspunkt for hjemlevering

Dette systemet skal være smidigere og forbedres hele tiden. Det generelle tidspunktet som strekker seg over veldig mange timer er ikke godt nok tilpasset en travel hverdag. 

Hos våre leverandører skal du oppdateres med mer konkrete tidspunkt for levering, og kan således planlegge dagen din på en helt annen måte.

Hjemlevering på døren 1
Hjemlevering på døren 2
Hjemlevering på døren 3
Hjemlevering på døren 4
Hjemlevering på døren 5
Hjemlevering på døren 6