Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana Cat Grasslands Tørrfôr til katt 340 g

Pris: 99,-
Utsolgt
Pris: 84,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Acana Cat Grassland er et kornfritt fôr basert på kylling, and, kalkun og egg. Egnet for katter av alle størrelser og livsstadier.

Dette eksklusive og smakfulle fôret er fullstappet med animalske råvarer og inneholder ingen høyglykemiske karbohydrater slik som korn, ris og mais som kan føre til et høyt blodsukker og uønsket fettlagring. Alle kildene til karbohydrat i tørrfôr fra Acana har en lav glykemisk indeks og kommer fra ulike typer belgfrukt, frukt og grønnsaker. På denne måten vil katten din kunne opprettholde et sunt og naturlig energinivå gjennom hele dagen.

Huskatter er bygget likt som deres forfedre - så hvorfor skal de ikke spise det samme? Acana mener de selvsagt skal gjøre dette, og de har derfor komponert fôret sitt i tråd med WholePrey-prinsippet som går ut på å etterligne villkattens naturlige og biologiske kosthold. Dette innebærer å benytte en stor mengde ulike små byttedyr som katten selv ville fanget i naturen - samt utnytte hele dyret i fôrproduksjonen slik som organer, brusk og bein og ikke bare kjøttet. Slik vil du være sikker på at katten din har en ernæring som reflekterer naturen og sikrer en tilfredsstillende helsetilstand.

De førsteklasses råvarene som blir benyttet i Acana Cat Regionals Grasslands er ferske og rå, og leveres daglig av lokale bønder og fiskere med høy integritet til produsenten sitt kjøkken i USA. En tilpasset balanse av næringsstoffer sørger for at kattens helse blir ivaretatt. Proteiner av høy kvalitet og naturlige kilder til fiber samt probiotika opprettholder en god og naturlig fordøyelse. Taurin, EPA og DHA er næringsstoffer som er avgjørende for kattens velvære og bidrar til en optimal øye- og hjertehelse. En vakker pels og hud blir sikret av et solid innhold av langkjedede Omega-3 og Omega-6 fettsyrer. Dette har dessuten en positiv innvirkning på kattens ledd og hjerne. Best av alt gir balansen av råvarer og eksklusive konserveringsmetoder et smaksresultat som katten din garantert kommer til å elske! 

 

Hvorfor velge Acana Cat Grasslands 

 • For katter av alle størrelser og i alle livsstadier
 • 75% førsteklasses animalske råvarer
 • Uten korn, ris og mais (høyglykemiske karbohydrater)
 • Kun lavglykemiske karbohydrater fra belgfrukt, frukt og grønnsak
 • Etterligner villkattens biologiske kosthold*
 • Benytter et mangfoldig utvalg av små byttedyr*
 • Utnytter hele dyret i fôret (kjøtt, organer, brusk og bein)*
 • Opprettholder kattens optimale helse
 • Et balansert innhold av essensielle næringsstoffer
 • Bra for fordøyelse
 • Bra for hjerte og øyne
 • Bra for hud og pels
 • Bra for ledd og hjerne
 • En utrolig deilig smak som katter elsker

*Etter WholePrey-prinsippet

 

Husk å alltid sørge for at katten har rent vann tilgjengelig til enhver tid! 

 

Se alle produkter fra Acana
Innhold og ingredienser

Ingrediensliste
Utbeinet and, utbeinet kylling, egg, kyllingmel, kalkunmel, mallermel, hele røde linser, hele pintobønner, andefett, utbeinet kalkun, ertestivelse, hele grønne linser, hele kikerter, vaktel, olje fra alaskatorsk, naturlig kyllingkraft, andemel, linsefiber, kyllinglever, kyllinghjerte, andelever, andebrusk, frysetørket kalkunlever, kolinklorid, hele tranebær, helt gresskar, grønnkål, gulrot, eple, tørket tare, zink, vitamin E, mikset tocopherol (konservering), taurin, vitamin D3, vitamin A acetate, niacin, thiamine mononitrate, riboflavin, kalsium, pyridoxine hydrochloride, sikorirot, gurkemeie, saraparillerot, legestokkrose, rosenype, einebær, sitrus, rosmarin, tørket Lactobacillus acidophilus fermentering (probiotika), tørket Bifidobacterium animalis fermentering (probiotika), tørket Lactobacillus casei fermentering (probiotika).