Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Sureflap Adapter for montering glass/stål katteluke standard Hvit

Pris: 199,-
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Sureflap Monteringsadapter passer til deg som ønsker å montere en Sureflap Katteluke/Sureflap Dualscan Katteluke i en glassdør, eller bare vil ha et nyttig hjelpemiddel til å montere din Sureflap til en vanlig vegg.

Sureflap Monteringsadapter passer til deg som har en Sureflap Katteluke/Sureflap Dualscan Katteluke og vil montere den i en glassdør, eller dersom du har behov for å montere en ny katteluke over et større hull. Monteringsadapteret kan selvfølgelig også brukes som et nyttig hjelpemiddel dersom du skal montere din Sureflap til en vegg - og på den måten unngår f.eks. limsøl. 
 

Bruksområder:
Adapteren brukes til montering i glassdører, hvis du ved et uhell har laget et hull som er for stort for katteluken eller hvis du har en dør/vegg av porøst materiale samt for montering i dører med metall.

Vær oppmerksom på at metalldører, sikkerhetsdører og dører med "metallfolie" inni kan forstyrre katteluken og dens funksjoner, inkludert brikkeleseren. For å unngå dette må du lage et større hull rundt døren slik at metallet er lenger unna brikkeleseren, og så må du montere Sureflap med en adapter.

Døren kan monteres i glass fra 3 mm til 6 cm tykkelse. Ved installasjon i glass er det helt nødvendig med et hull med optimal størrelse på 212 mm. Kattedøren kan installeres i hull på opp til 260 mm i diameter.

Total diameter på monteringsadapter: 285 mm
 

Sjekk ut video for nyttige tips til hvordan du best monterer Sureflap i en glassdør!

Se alle produkter fra Sureflap