Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Specific Dog Puppy Small Breed CPD-S XS 5 kg

Pris: 799,-
Utsolgt
Pris: 679,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Specific Dog Puppy Small Breed CPD-S XS er et velbalansert fôr med ingredienser som bidrar til at valpen får en optimal vekst. Fordøyelsesstøtte (Physillum husk) bidrar til fast avføring og fordøyelseskanalen reguleres.

Specific Dog Puppy Small Breed CPD-S XS er et næringsrikt hundefòr og er laget med ekstra små fòrkuler slik at de populære fòrvariantene egner seg for valper av de minste hunderasene og lakterende tisper. Et balansert helfòr for valper og har et høyt innhold av næringsstoffer valpen trenger for å vokse optimalt. Høyt innhold av omega-3 fra fisk som styrker utviklingen av synet og hjernen, og styrker huden, pelsen og leddene.

  • Ekstra små fòrkuler.
  • Egnet for valper av liten rase og lakterende tisper.
  • Balansert fòr med mye næringsstoffer. 
  • Høyt innhold av omega-3 - Styrker utvikling av synet og hjernen, hud, pels og ledd. 
  • Kalsium- og fosfor - godt for tann og beinvekst. 
Se alle produkter fra Specific
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Korn, fiskemel, maisprotein, svinefett, mineraler, hydrolyseret animalsk protein, betemasse, vitaminer og sporstoffer (inneholder chelat sporstoffer), fiskeolje, eggepulver, lysin, psyllium husk, methionine, threonin, tryptofan, rosmarinekstrakt. Med naturlige antioksidanter (tocopherol, rosmarin ekstrakt og vitamin C). Inneholder ikke kunstige farge- eller smaksstoffer.