Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Simple Solution Engangsmagebånd Hannhund 12pk M

Pris: 119,-
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Simple Solution engangs magebånd til hunndhund er designet på nytt med en måte som passer bedre enn tidligere magebånd, og beskytter hjemmet ditt og gir deg sjelefred. Pelsvennlige festemidler®, lekkasjesikre barrierer og en superabsorberende kjerne betyr komfort for kjæledyret ditt og ingen tiss på gulvet. Fuktighetsindikatoren gir deg beskjed når det er på tide å bytte båndet. Og de kommer i nye justerbare størrelser med perfekt passform.

EN BEDRE PASSING - Disse engangs magebåndene med nye justerbare passformstørrelser er for hunnhunder som kan finne på å markere inne. Disse magebåndene har et elastisk stoff som passer godt rundt kjæledyrets midje.


Absorberende og lekkasjesikker - Den superabsorberende kjernen låser i all fuktighet mens lekkasjesikre barrierer gir ekstra trygghet som garantert fungerer. Med beskyttelse av stretchbånd kan hunden din bevege seg fritt mens den holder seg tørr.


NO MESS - Med en lekkasjesikker passform som gir hunden din bevegelsesfrihet uten å gå på akkord med sikkerheten. Halehullet og de ekstra lange vingene hjelper dem med å holde seg på plass.


PELS VENNLIG - Å feste og ta av båndet er trygt og enkelt med Fur-Friendly Fasteners®. Magebåndet er designet med hundens pels i tankene og holder seg på plass uten at pelsen sitter fast i foldene.


For tisper kan du sjekke ut Simple Solution engangs bleier til tispe. 

Størrelsesguide :

XS - Midjemål: 23-35,5cm
S - Midjemål: 30-48cm
M - Midjemål: 38-58cm
L - Midjemål: 45,5-68,5cm

Se alle produkter fra Simple Solution