Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Sensory Taste Gravy Våtfôr til katt 12x85 gr

Pris: 249,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Sensory Taste er et våtfôr i saus til voksne katter.

På grunn av sin bakgrunn som kjøtteter er katter følsomme for kjøttaktige smaker som forbindes med noe velsmakende, så selv om smaksspekteret er mindre, har de fremdeles en sterk følsomhet for smak. ROYAL CANIN® Sensory Taste er spesielt sammensatt med spesifikke, smakfulle smaker for å stimulere og appellere til kattens særegne smakssans, samtidig som den støtter optimalt velvære gjennom sansemessig variasjon. Denne sammensetningen er spesielt utviklet for å matche den optimale makronæringsprofilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter. Denne sammensetningen inneholder også en kombinasjon av næringsstoffer som bidrar til å støtte urinveiene til den voksne katten. Andre produkter i ROYAL CANIN® Sensory-serien inkluderer Sensory Smell og Sensory Feel, hver med sin egen attraktive sammensetning for å stimulere kattens appetitt og skape en sansemessig rik fôringsopplevelse. Blandet fôring av både våtfôr og tørrfôr gir katten din en rekke teksturer, noe som bidrar til å stimulere appetitten ytterligere. Sørg for å følge riktig fôringsmengde for å sikre sunne porsjoner.

Smaksstimulering

Denne sammensetningen er utviklet med spesielt gode smaker for å stimulere kattens smakssans.

Sansemessig stimulering

ROYAL CANIN? SENSORY bidrar til å stimulere kattens sanser og forbedrer fôringsopplevelsen.

Foretrekkes instinktivt

Sammensatt for å stemme overens med den optimale makronæringsprofilen som voksne katter instinktivt foretrekker.

Sunne urinveier

Bidrar til å støtte sunne urinveier.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, korn, mineraler, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, gjær, oljer og fett.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 130 IE, Jern (3b103): 5 mg, Jod (3b202): 0,35 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg.

Næringsinnhold :

Proteiner: 11,5 % - Fett: 2,8 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 0,5 % - Væske: 79,5 %.