Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Appetite Control Gravy Våtfôr til katt 12x85 gr

Pris: 249,-
Pris: 212,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Appetite Control Gravy er et komplett og balansert våtfôr til voksne katter som reduserer tigging.

I dag er overvekt det største problemet i forbindelse med kostholdet for katter, og det påvirker kattens helse og livskvalitet sterkt. Overvekt begrenser kattens hurtighet og smidighet, og det øker risikoen for alvorlige sykdommer. Det kan være vanskelig å holde katten din slank og kvikk. Kastrering/sterilisering kan også føre til vektøkning.Etter kastrering/sterilisering kan kattens fysiske aktiviteter reduseres med opp til 50 %**. Kastrering/sterilisering kan også føre til en reduksjon i hastigheten til stoffskiftet.**Belsito et al., 2009Etter kastrering/sterilisering øker kattens spontane fôrinntak. Fordi katter oftere er sultne, kan de begynne å tigge. 56 % av katteeiere oppgir at katten deres tigger regelmessig.** Bron: Ipsos Satiety Study 2014Ved hjelp av et regulert væskeinnhold bidrar ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy til å redusere sultfølelsen hos katter som har en tendens til å tigge mellom måltider. En intern studie utført av Royal Canin viste at mer enn 90 % av katteeiere som deltok i programmet, oppga at kattens tiggeadferd var under kontroll etter 4 uker.Royal Canin tar helsen til kjæledyret ditt på alvor. ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy er et komplett fôr til kastrerte/steriliserte voksne katter med en tendens til å tigge. Du kan velge mellom tørrfôr og våtfôr. Slik kombinerer du tørrfôr og våtfôr Gi 1 pakke med våtfôr, og juster mengden tørrfôr tilsvarende. Se i fôringsveiledningen på forpakningen for å finne riktige mengder.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, mineraler.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 130 IE, Jern (3b103): 3 mg, Jod (3b202): 0,29 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,3 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 0,9 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 9 mg.

Næringsinnhold :

Proteiner: 8,2 % - Fett: 2,2 % - Aske: 1,5 % - Råfiber: 1,0 % - Væske: 82,5 % - L-karnitin: 35 mg/kg.