Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Rauh! Moose Bullet

Pris: 129,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Rauh! Moose Bullet er det første tyggebeinet av elg! Moose Bullet er i en størrelse som passer for små og mellomstore hunder. Den ekte finske elgsalamien, stekt til perfekt sprøhet, vil få hunden til å gjøre alt for å få sin delikatesse!

Tyggene laget av elgskinn er veldig holdbare og velsmakende. For å lage dem brukes hele elgskinnet, inkludert den beste delen av huden, dvs. kornskallet. På denne måten kan vi tilby hunden din en unik, veldig holdbar og allergifri nytelse av et ekte naturprodukt. Ved fremstilling av tyggebein bruker vi bare den delen av huden som har best kvalitet, ingen rester fra trimming eller andre såkalte restprodukter. Disse såkalte restene leveres til avfallsanlegget og brukes til å produsere organisk gjødsel til åkrene.

RAUH! Tyggene lages for hånd i Finland og benytter kun råvarer av høyeste kvalitet. Helt fra begynnelsen har deres produksjonsmetoder blitt designet utelukkende for produksjon av tyggebein og andre hundegodbiter, til fordel for kjæledyret ditt! RAUH! Tyggene er alltid laget av bare et enkelt stykke hud og tørket på tradisjonell måte, HELT SIDEN 1989!

- RAUH! Produktene er 100% nordisk håndverk.
- Bakteriologisk rent,
- Undersøkt og trygt.
- Fjerner tannstein og forebygger gingivitt.
- Et velsmakende og delikat tidsfordriv for hunden.
- Lett, lavt energiinnhold.

Det ekte og originale produktet med det finske nøkkelflaggsymbolet!

Husk å holde et øye med hunden din når du tygger på hundetygger og å sørge for at han alltid har tilgang til ferskvann. Oppbevares tørt ved romtemperatur.

Mål og vekt :

  • Vekt ca 43 g
  • Lengde ca 190 mm
  • Bredde ca 25 mm
  • Tykkelse ca 20 mm
Se alle produkter fra Rauh!
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold :

Tygg : Råprotein 87,7 %, råfett 2,1 %, fuktighet 6,2 %

Fyll : Råprotein 11,7 %, råfett 13,8 %, fuktighet 4,8 %