Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

MIMSafe Variogate 4G Justerbar port for bagasjerom Dobbeldør

Pris: 5 499,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

MIMSafe Variogate 4G Justerbar port for bagasjerom singeldør/dobbeldør

Variogate er en del av et Variosystem som gjør det til en sikker måte å frakte hunden på ved å gjøre om deler eller hele bagasjerommet om til et sikkert transportbur. For å bruke Variogate singel eller dobbel må det også innstalleres en Variobarrier, som sikrer at det ikke er åpning mellom bagasjerommet og baksetene. Det må også brukes en Variogate divider om det skal brukes Variogate Singel. Kan også brukes som en skillevegg om det skal innstalleres Variogate Dobbel. 
 

Variogate Justerbar port med singeldør eller dobbeldør

  • Enkelt å justere og tilpasses slik at den passer ditt bagasjerom.
  • Gassdempere i døren og er låsbare.
  • Fleksibel og passer i de fleste biler uten opphøyd kant i bagasjerommet.
  • Bånd er inkludert. 

Variogate Singel 1 dør er en enkel dør som gjør halve bagasjerommet om til et trygt transportbur, og må brukes sammen med en Variogate divider skillevegg for å lage et trygt bur, og det gir mulighet for litt ekstra oppbevaring igjen der det ikke er laget til noe bur. 

Variogate Dobbel 2 dører dekker hele åpningen av bagasjerommet med to dører. Hele bagasjerommet blir gjort om til et trygt transportbur. En Variogate divider kan brukes som en skillevegg dersom det er behov for to hunder. 

Variobarrier har ulike størrelser for å passe ulike typer bagasjerom, og brukes for å sperre av mellom bagasjerom og baksetene for å sikre hunden fra å komme frem eller om det blir en bråstopp.

Variogate divider M eller Variogate divider XL skillevegg kommer i to forskjellige størrelser som gjør det enkelt å justere og tilpasse for å passe både korte og lange bagasjerom i de fleste bilmodeller. Må brukes sammen med Variogate Singel, eller kan brukes som en skillevegg om det er behov for to hunder i Variogate Dobbel.

 

Størrelser:

Variogate Singel 1 dør | B 530 - 720  H 555 - 960 D avhengig av valgt Variogate Divider | må kombineres med en VarioDivider Skillevegg M 53275 eller XL 53285 og Variobarrier.

Variogate Dobbel 2 dører | B 900 - 1280 H 555 - 960 D 600 - 1500 | må kombineres med Variobarrier, og kan brukes en Variogate divider for å skille av bagasjerommet for to hunder.

Se alle produkter fra MIMSafe