Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattekamera og GPS

Sortering
gps katt, kattehalsbånd med gps,  kattekamera kamera katt, gps tracker katt, gps halsbånd katt

Kjøp kattekamera og GPS-tracker til katt på nett i Norge

Har du noen gang lurt på hva Simba og Nala finner på mens de er utendørs? Eller vil du finne ut hvordan katten din klarer å åpne snacksskuffen mens du sover? Da bør du prøve et kamera til katt slik at du kan få et helt unik innblikk inn i kattens hverdag. Du skal ikke se bort ifra at katten din er mer rampete enn du tror, eller kanskje har fått seg et par nye venner i nabolaget. Kamera til katt kan også brukes til å avdekke uønsket atferd, slik at du lettere kan få bukt med denne. Med et kattekamera kan du følge med i sanntid og ta spennende opptak som du kan dele med venner og familie. I tillegg har du minner for livet lagret på video. 

Les mer

Et kattehalsbånd med GPS kan også være utrolig nyttig for deg som er nysgjerrig på aktivitetsnivået til katten din samt hvor den befinner seg. Har du en utekatt er en GPS-tracker til katt spesielt nyttig, slik at du alltid har oversikten over hvor den er. Dermed trenger du ikke bekymre deg over en katt som streifer over flere dager, men har muligheten til å spore Monsemann hvis han forviller seg langt unna. 

Kamera katt | Både underholdende og nyttig

Et kjæledyrskamera som du plasserer i boligen har flere bruksområder. Mange synes det er betryggende å kunne se hva som foregår når de ikke er hjemme. Har du en katt som er engstelig når den er alene, kan du observere akkurat hva som skjer. Dette kan være meget nyttig for å håndtere problemet senere. Dessuten er et kamera en veldig flott måte å komme nær kjæledyret sitt på og se hvilke artige påfunn katten finner på. Kanskje finner du ut av at katten din har noen spennende hemmeligheter? De nyeste modellene har dessuten et toveis talesystem som gjør det mulig å både høre og snakke med katten din. Hvis katten din er engstelig, kan du dermed få med deg overdreven mjauing og snakke med den mens den er borte.

Den andre typen kamera til katt er et actionkamera til katt. Dette nette kameraet fester du til kattens halsbånd og fungerer i prinsippet på samme måte som actionkameraer til oss tobeinte. Med dette kameraet følger du altså katten underveis og får med deg det samme som den gjør. Fantastisk spennende når du har en utekatt! Også for innekatter kan dette være like underholdende. Du vil bli kjent med hvilke vaner katten din har via en livestream i den tilhørende appen, og kan snakke til kjæledyret ditt via en talefunksjon. Mange modeller er også utstyrt med bevegelsessensor slik at du kan måle aktivitetsnivået til katten. I dag kommer de fleste modeller med høy oppløsning og god fargegjengivelse, slik at du kan lagre morsomme opptak. Kjøper du en modell med nattmodus, ser du også hva pus gjør når du sover – dette er jo en tid på døgnet når katter ofte er ekstra aktive. 

GPS katt | GPS-halsbånd til sporing av katten

Lyst til å vite hvor katten din beveger seg? Da bør du prøve GPS til katt. Med et  GPS-halsbånd til katt holder du nemlig kontroll på både lokasjon og aktivitetsnivået il katten. En moderne GPS-tracker til katt kommer med god batteritid på mange dager og klippes enkelt på halsbåndet til katten - enten medfølgende eller med en løsning som passer sammen med de fleste ordinære halsbånd. Tilleggsfunksjoner på en del modeller er varsling dersom katten forsvinner utenfor et visst område, noe som er praktisk for deg som for eksempel har en ungkatt som skal ut og utforske den store vide verden utenfor, for første gang.

Kjøp kamera til katt i dag og spar penger over 499 kr

Har du funnet ditt favorittkamera? Da har vi gode nyheter til deg. Når du handler for mer enn 499 kr, spanderer vi nemlig frakten. Du får dessuten varene levert helt hjem på døren dersom du ønsker det. Dersom du har spørsmål om kattekamera og GPS-sporing av katt, er det bare å ta kontakt med oss. Vi forsøker å tilby de nyeste eller beste modellene fra kjente merkevarer, og fortrinnsvis merker som tåler vær og temperaturer her i Norge. Vi anbefaler likevel at du alltid følger anvisningene til produktet, da forskjeller mellom modellene kan forekomme. God fornøyelse med handleturen, og vi håper at du får mye glede av ditt nye kamera eller GPS til katt!

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen