Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Iams

Merke
Sortering
8 produkter i Iams
Iams kattefôr og kattemat

Iams kattefôr og kattemat

Iams kattefôr og kattemat er tilpasset alle behov og livsstadier hos en katt. Hver sekk og hver type Iams tørrfôr til katt har en bakgrunn og en mening. Iams deler det opp i behov etter alder pluss aktivitetsnivå, og behov basert på helse og eventuelle tilstander eller problemer som trenger behandling. Iams kattefôr er laget med nøye utvalgte ingredienser og råvarer, som settes sammen med deilige oppskrifter. Nå kan du kjøpe Iams kattefôr hos Dyrekassen. Vi leverer helt hjem på døren, slik at du slipper å dra med deg tunge sekker fra butikken.

Les mer

Iams kattefôr laget etter alder og aktivitetsnivå

Dette er ganske enkelt en inndeling på kattunge, voksen katt og seniorkatt, som er de tre aldersnivåene vi snakker om med katt. Det første varer i omtrent 12 måneder. Overgang til senior kan være litt avhengig av rase, og her må du sjekke hva som gjelder din katts rase. Som Iams selv sier det - de skal hjelpe å få fram det individuelle i hver katt, og derfor tilpasser de også etter aktivitetsnivå hvor vi vet at katter kan være ekstremt forskjellige. Noen er kosete innekatter og trenger derfor et fôr som ikke lar dem legge på seg så mye. Andre er jaktende, lekende, løpende og ivrige utekatter som trenger en annerledes diett med mye energi. Det er litt som mennesker- hvis du trener mye trenger du annen mat enn en sofagris. Tenk på det når du velger hvilken type Iams tørrfôr til katt du skal kjøpe. Uansett hva du velger får katten din et helhetlig og balansert kosthold som er et er fullt av proteiner, mineraler og antioksidanter som alle katter trenger.

Iams kattefôr for spesielle helsebehov

Da snakker vi om for eksempel urinveisproblemer, utfordringer rundt vekt både opp og ned eller kanskje hårballer. Når du hjelper din katt med slike behov hjelper du den å leve et fullt og rikt liv, og det er jo slik det skal være. Katter er avhengig av at vi hjelper dem, siden de er ikke flink til å gi beskjed når de er syke. De har kanskje vondt men det kommer ingen klaging eller rar oppførsel. Ta katten med til veterinær med jevne mellomrom for å avdekke eventuelle helseplager.

Hvis katten din trenger veterinærfôr skal du selvsagt bruke det,men i noen tilfeller vil veterinæren også anbefale enkle fôr som for eksempel disse fra Iams. Du står fritt til å velge merke og det er mye bra fôr på markedet. Det kan være tidkrevende å bruke tid på å undersøke innhold og kvalitet, så du kan gjerne spørre oss! . Vi hjelper deg gjerne med å finne ut om det er Iams tørrfôr til katt som er riktig for deg, eller om du bør kjøpe et annet merke. Hvis du er bestemt på å kjøpe Iams tørrmat til katt men ikke vet helt hvilken type du skal ha, kan du selvsagt spørre oss om det også. Våre eksperter har lang erfaring og super produktkunnskap.

Iams tørrfôr til katt

Iams tørrfôr til katt er grunnlaget for et helhetlig og balansert kosthold som gir god helse gjennom hele kattelivet. Tørrfôr er det riktige valget fordi det gjennom prosessen med produksjon beholder utrolig mye av vitaminer, mineraler og annet viktig på innsiden. I enkelte matlagingsprosesser forsvinner mye av næringen gjennom tilberedning. Derfor er Iams tørrmat til katt et sunnere og bedre valg for totalt og helhetlig kosthold.

I Iams tørrfôr til katt finner du deilige proteiner som lam , kylling og kalkun. Dette er lett fordøyelig proteiner med gode egenskaper. Kylling og kalkun er smakfullt, gir mye riktig innhold men uten å være fetende. Det er rett og slett sunt, også for katten din. Lam er også ekstremt smakfullt.

Iams tørrfôr til katt hjelper også på tannhelsen. Katter kan ikke pusse tennene med tannkost. Det kan du gjør for dem, og det finnes tannbørstesett for katter. Siden de sliter med å holde tannkosten med potene sine, må du fikse selve pussingen. Men det er andre metoder også, og disse er ganske effektive til å holde tannhelsen vedlike. Kulene i Iams tørrmat til katt pusser og skrubber litt på kattens tenner. Det lukter selvsagt litt når man pusser tennene med noe som er laget av lam eller kylling, men det er ganske effektivt til å rense tennene.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen