Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Science Plan

Merke
Sortering
43 produkter i Hill's Science Plan
Hill's Science Plan Hundefôr kattemat

Hill's Science Plan - Hundefôr og kattemat

Hill’s Science Plan hundefôr er tilpasset hundens biologiske behov. Fôret er utviklet på vitenskapelig grunnlag med hensikt om å hjelpe på forskjellige behov og tilstander som kan oppstå hos hunder. Det samme gjelder Hill’s Science Plan kattefôr, som er tilpasset livsstadier og behov hos katter. Det er ofte ganske forutsigbart med kjæledyr og slike behov. Vi vet hva som kan skje, og derfor kan Hill’s Science Plan til hund og katt lages veldig målrettet mot dette. Hill's Science Plan til hund og katt kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen

Les mer

Hill’s Science Plan hundefôr

Hill’s Science Plan hundefôr dekker disse områdene med fôrsekkene sine.

  • Hill’s Science Plan hundefôr for senior
  • Hill’s Science Plan hundefôr for matsensitivtet
  • Hill’s Science Plan hundefôr for valp
  • Hill’s Science Plan hundefôr for ledd
  • Hill’s Science Plan hundefôr for høy aktivitet

Som du ser dekkes mange - om ikke alle - vanlige behov og tilstander som kan oppstå hos hunder. Noe av dette er det greit å få avklart hos veterinær, andre ting kan det være du vet dukker opp uansett og vil gjøre noe med før det skjer. Enkelte raser er spesielt utsatt for spesifikke tilstander, og gode forberedelser og kunnskap om dette kan forhindre mye plager for hunden din.

Hill’s Science Plan kattefôr

Hill’s Science Plan kattemat lages for en rekke vanlige tilstander og behov, og finnes som både tørrfôr og våtfôr. Tørrfôr har generelt mer næring, men det kan være riktig for noen å bruke våtfôr allikevel. En blanding av begges disse to kan også være veldig bra. Her er noen av områdene som dekkes av Hill’s Science Plan kattefôr og kattemat.

  • Hill’s Science Plan kattefôr for senior og eldre katt
  • Hill’s Science Plan kattefôr for voksen katt
  • Hill’s Science Plan kattefôr for sterilisert katt
  • Hill’s Science Plan kattefôr for kattunge

Som du ser dekker Hill's Science Plan de vanligste behov hos katter i alle aldre, men godt fôr vil likevel aldri eliminere behovet fo å besøke veterinær i ny og ne. Vi går altfor sjelden til veterinær med katter, og de sier ikke fra slik hunder gjør. Det kommer ingen beskjed om at katter har vondt før det kanskje er for sent. For å avdekke problemer hos katten din er det derfor viktig at du har kunnskap og at du går jevnlig til veterinær.

Hill’s Science Plan til hund og katt

Fra valper og kattunger til voksne hunder og katter, vet vi at ingen hunder eller katter er like. Alle er forskjellige med varierende behov, og som oss mennesker har kjæledyr varierende behov gjennom forskjellige faser i livet. Hundemat og kattemat fra Hill's Science Plan bruker det siste innen vitenskap og matproduksjon for å utvikle presist balansert næring for ditt kjæledyr gjennom alle faser av livet og de behov som skulle oppstå. 

Det er viktig å velge rett fôr til ditt kjæledyr basert på de utfordringer de kan støte på i hverdagen. Det kan være å sørge for god bevegelighet i leddene, noe veldig mange kan slite med når de kommer litt opp i alder. Riktig fôr kan hjelpe veldig på dette området, og det kan være viktig å starte før det oppstår store problemer. Hill's Science Plan kan på dette området bidra til å vedlikeholde leddene. 

Veterinærer sitter på enormt mye kunnskap om hunder og katter, sykdommer og kosthold og behov. Da er det betryggende å vite at svært mange veterinærer anbefaler Hill’s Science Plan for hund og katt. Hill’s Science Plan kaller det biologibasert hundefôr og kattemat.

Vis mindre
1 — 36 av 43 produkter
Til toppen