Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet z/d Mini tørrfôr til hund 6 kg

Pris: 899,-
Pris: 764,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini hundefôr er et komplett diettfôr som reduserer ingrediens- og næringsstoffintoleranser hos voksne hunder. Dette fôret inneholder en utvalgt karbohydratkilde og en hydrolysert proteinkilde. Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Mini har mindre fôrkuler tilpasset små hunderaser. Ernæring klinisk dokumentert å redusere symptomer i hud og fordøyelskanalen ved fôrintoleranser.

Fôrsensivitet og fôrintoleranse kan føre til potensielt alvorlige problemer som kan forårsake irritert hud, dårlig pels, øreproblemer og mage-tarmproblemer. Hunder som har såkalt 'negativ reaksjon på mat' (Adverse Food Reaction) som følge av fôrallergi (vil da typisk reagere negativt på bestemte proteiner i fôret) eller fôrintoleranse vil ha fordeler av fôr designet for å hjelpe mot disse tilstandene. Hill's ernæringsspesialister og veterinærer har utviklet Prescription Diet z/d Mini klinisk ernæring, for hunder som foretrekker mindre fôrbiter, med mål om å redusere plagene ved fôrsensitivitet. Det er klinisk dokumentert at z/d hjelper til å redusere symtomer i hud og fordøyelskanalen som følge av fôrintoleranse.

Fôrsensitivitet skyldes en immunologisk reaksjon når proteiner kommer ut av tarmen og inn i kroppen. z/d Mini er spesielt sammensatt med lettfordøyelige proteiner som er fragmentert til mindre biter som er vanskeligere å oppdage for immunforsvaret. Fôret inneholder prebiotika for å gi næring til tarmmikrobiomet og fettsyrer for en sunn hud.

Hill's Prescription Diet z/d Mini er klinisk dokumentert å redusere hud- og mage-tarmsymptomer, som er de synlige tegnene, forårsaket av fôrintoleranse. Du kan være trygg på at dette produktet virker fra innsiden for å unngå kjerneproblemet som er forårsaket av en overaktiv immunrespons på visse typer mat. Med forfordøyd animalsk protein, antioksidanter, prebiotiske fibre og hudpleiende substanser.

Hvordan det fungerer:

 • Med sterkt hydrolyserte animalske proteiner
 • Med fiskeolje som gir økte nivåer av essensielle fettsyrer og høye nivåer av vitamin E
 • Dokumentert blanding av prebiotiske fibre
 • Med klinisk dokumenterte antioksidanter

Hvordan det hjelper:

 • Klinisk dokumentert å redusere hud- og fordøyelsesymptomer som følge av fôrintoleranse
 • Gir synlig forbedring av hud og pels
 • Støtter god avføringskvalitet
 • Støtter et sunt immunforsvar

Tilleggsinformasjon:

ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som raskt gir næring til tarmmikrobiomet for å støtte fordøyelseshelse og velvære.

Fôringsanbefaling :

Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstrukser til din hund. Anbefalt daglig mengde er bare en veiledning og et sted å begynne. Gram er den mest nøyaktige målingsformen.

For de beste resultatene:

 • Gå gradvis over til det nye fôret over en periode på 7 dager eller mer.
 • Det anbefales utelukkende å fôre med Prescription Diet tørrfôr og våtfôr.
 • Friskt drikkevann må alltid være tilgjengelig. Sørg for at hundens tilstand følges opp av veterinær.
 • For å forhindre kvelning, oppbevar pakken utilgjengelig for barn og dyr.
Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Derivater av vegetabilsk opprinnelse, kjøtt og animalske derivater, oljer og fett (fiskeolje 0,9 %), frukt, mineraler, frø. Proteinkilde: Kyllingleverhydrolysat (26 %). Karbohydratkilde: Maisstivelse.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 94,7 mg, 3b202 (jod) 4,1 mg, 3b405 (kobber) 11,1 mg, 3b502 (mangan) 9,8 mg, 3b603 (sink) 147 mg, med naturlige antioksidanter.

Næringsinnhold :

Proteiner 17,6 %, fett 14,4 %, råfiber 6,5 %, essensielle fettsyrer 4,2 %, råaske 5,5 %, kalsium 0,85 %, fosfor 0,51 %, natrium 0,24 %, kalium 0,69 %, magnesium 0,07 %; pr. kg: Vitamin A 11 421 IE, vitamin D3 786 IE, vitamin E 826 mg, vitamin C 115 mg, betakaroten 1,4 mg.