Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet k/d våtfôr til hund med kylling 12 x 370 g

Pris: 539,-
Pris: 458,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d hundefôr med kylling er et komplett diettfôr for støtte til nyrefunksjon i tilfeller med kronisk eller temporær nyreinsuffisiens hos voksne hunder. Dette fôret har et lavt nivå av fosfor og et begrenset innhold av proteiner, men av høy kvalitet. Ernæring som støtter et lengre liv av bedre kvalitet.

Når hunder har skade på nyrevevet, fungerer ikke nyrene like godt som før. Tilstanden er ikke reversibel, men man kan bremse progresjonen. Diettfôr for nyresykdommer er designet for å redusere arbeidsmengden til nyrene, som gjør det mulig for dem å fungere mer effektivt. Hunder med redusert nyrefunksjon kan miste appetitten og fôrinntaket kan gå ned.

 

Hill's ernæringsfysiologer og veterinærer har utviklet Hill's Prescription Diet k/d klinisk ernæring for å bidra til å beskytte din hunds vitale nyrefunksjoner, øke appetitten og øke fôrinntaket. Dette fôret er laget med kylling og har en uimotståelig smak som hunden din vil elske. Faktisk er Prescription Diet k/d klinisk dokumentert ernæring som øker og forlenger livskvaliteten.

Hvordan det fungerer:

 • Kontrollerte fosfornivåer og lavt natriuminnhold, beriket med omega-3-fettsyrer fra fiskeolje
 • Konsistens og deilig smak for å friste selv de mest kresne hunder
 • Høye nivåer av essensielle aminosyrer og L-karnitin

Hvordan det hjelper:

 • Bidrar til å beskytte vitale nyrefunksjoner
 • Ernæring som oppmuntrer til spising og fôrinntak
 • Støtter naturlig evne til å bygge og opprettholde sunn muskelmasse

Tilleggsinformasjon:

Hill's Prescription Diet k/d hundefôr med smak av kylling er et komplett og balansert fôr som gir hunden din all næringen den trenger. Spør din veterinær hvordan våre Prescription Diet-fôr kan gi din hund et lykkelig og aktivt liv.

For de beste resultatene, og for å få full effekt av produktfordelene, er det nødvendig med fôring over en lengre periode med dette produktet.

k/d tørrfôr og våtfôr kan blandes eller gis om hverandre.

Fôringsanbefaling :

Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstrukser til din hund. Dette er kun en veiledning. Gram er den mest nøyaktige målingsformen.

For de beste resultatene:

 • Gå gradvis over til det nye fôret over en periode på 7 dager eller mer.
 • Det anbefales utelukkende å fôre med Prescription Diet tørrfôr og våtfôr.
 • Friskt drikkevann må alltid være tilgjengelig.
 • Sørg for at hundens tilstand følges opp av veterinær.
 • For å forhindre kvelning, oppbevar pakken utilgjengelig for barn og dyr.
Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og animalske derivater (kylling 6 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, diverse sukkerarter, frø, mineraler, egg og eggederivater. Proteinkilder: Svinelever, kylling, tørkede egg.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 13,5 mg, 3b202 (jod) 0,4 mg, 3b405 (kobber) 1,2 mg, 3b503 (mangan) 3,0 mg, 3b603 (sink) 42,9 mg, farget med naturlig karamellpigment.

Næringsinnhold :

Proteiner 4,2 %, fett 6,8 %, råfiber 1,0 %, råaske 1,4 %, vann 73,8 %, kalsium 0,19 %, fosfor 0,06 %, natrium 0,05 %, kalium 0,23 %, magnesium 0,04 %; pr. kg: Vitamin A 20 969 IE, vitamin D3 388 IE.