Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Stew våtfôr til katt med kylling og tilsatte grønnsaker 24x82 g

Pris: 549,-
Utsolgt
Pris: 467,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's Prescription Diet I/D Digestive Care Stew er et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm, kompenserer for nedsatt fordøyelse og eksokrin pankreasinsuffisiens hos katt. Dette fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser.

en lettfordøyelig ernæring som er klinisk dokumentert å gi næring til tarmmikrobiomet og bidra til å redusere fordøyelsesproblemer. Forsterket med Hill's ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som er klinisk dokumentert å raskt gi næring til tarm-mikrobiomet for å støtte fordøyelseshelse og velvære.

Hill's Prescription Diet i/d kattefôr er lettfordøyelig ernæring spesielt sammensatt for å redusere mage-tarmproblemer og sørge for lett opptak av næringstoffer. Fôret er tilsatt elektrolytter og B-vitaminer for å erstatte tap av næringstoffer. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som klinisk dokumentert raskt gir næring til tarmmikrobiomet for å støtte normal avføring og mage-tarmhelse. Tilsatt omega-3- og omega-6-fettsyrer og klinisk dokumenterte antioksidanter for å støtte et sunt immunforsvar.

 

Dette hermetiske fôret består av velsmakende biter i saus og er laget av sunne ingredienser som kylling og grønnsaker som katten din vil elske.

Hvordan det fungerer:

  • Et lettfordøyelig fôr som støtter lett næringsopptak
  • Unik blanding av prebiotiske fibre som støtter aktiviteten til gunstige tarmbakterier
  • Med Hill's ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som er klinisk dokumentert å raskt gi næring til tarm-mikrobiomet
  • Høyt nivå av elektrolytter og B-vitaminer
  • Klinisk dokumenterte antioksidanter
  • Tilsatt omega-3- og omega-6-fettsyrer

Hvordan det hjelper:

Hill's Prescription Diet i/d kattefôr er velsmakende ernæring klinisk dokumentert å gi næring til tarm-mikrobiomet og bidra til å redusere mage-tarmproblemer.

 

  • Velsmakende ernæring som erstatter tap av næringsstoffer
  • Gir raskt bedre avføringskvalitet og støtter fordøyelsen
  • Bidrar til å gjenopprette energinivået og støtter et sunt immunforsvar
  • Balansert ernæring til både kattunger og voksne katter

 

S+OXSHIELD: Formulert for å fremme et urinmiljø som reduserer risikoen for dannelse av struvitt- og kalsiumoksalatkrystaller.

Tilleggsinformasjon:

Hill's Prescription Diet i/d kattefôr gir katten din all næringen den trenger. Spør din veterinær hvordan våre Prescription Diet-fôr kan gi din katt et lykkelig og aktivt liv.

Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og animalske derivater (kylling 18 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, vegetabilske proteinekstrakter, kornprodukter, grønnsaker (1 %), oljer og fett, mineraler, frø, frukt. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling, svinelever, risstivelse, ris, animalsk fett.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 18,4 mg, 3b202 (jod) 0,7 mg, 3b405 (kobber) 2,8 mg, 3b503 (mangan) 2,0 mg, 3b603 (sink) 23,5 mg. Teknologisk tilsetning: Kaliumalginat 4,4 g.

Næringsinnhold :

Proteiner 8,1 %, fett 5,0 %, råfiber 0,43 %, råaske 1,5 %, vann 79,0 %, kalsium 0,25 %, fosfor 0,18 %, natrium 0,10 %, kalium 0,21 %, magnesium 0,02 %; pr. kg: Vitamin A 25 375 IE, vitamin D3 343 IE.