Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome tørrfôr til hund med kylling 4 kg

Pris: 599,-
Utsolgt
Pris: 509,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant
Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hundefôr med kylling er et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm og kompenserer for nedsatt fordøyelse hos voksne hunder. Dette fiberberikede fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser. Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome er et tørrfôr til hund med et høyt fiberinnhold, som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi for å raskt gi næring til mikrobiomet i tarmen og hjelpe med å håndtere komplekse GI-problemer.

Hundens fordøyelseshelse kan bli negativt påvirket av mange ting, og når hunden har fordøyelsesvansker er det en svært ubehagelig opplevelse for alle som er involvert. Den gode nyheten er at du kan hjelpe hunden med å føle seg bedre med et fôr som revolusjonerer måten vi håndterer fiber-responsive mage- tarmproblemer ved å sette mikrobiomhelse - det unike økosystemet i tarmen til hunden - i fokus ved mage-tarmpleie. Hill’s ernæringsspesialister og veterinærer har satt sammen Prescription Diet Gastrointestinal Biome ernæring med ActivBiome+, en unik ingrediensteknologi som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

Hvordan det fungerer:

 • Banebrytende ActivBiome+ teknologi gir næring til mikrobiomet i tarmen
 • Unik blanding av prebiotiske fibre
 • Stimulerer mikrobiomet i tarmen til å produsere gunstige postbiotika

Hvordan det hjelper:

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hundefôr forbedrer avføringskvaliteten innen 24 timer og hjelper til med å redusere risikoen for tilbakefall.

 • Virker raskt for å gi næring til mikrobiomet i tarmen og fremme sunn avføring
 • Bidrar til å begrense tilbakefall av fordøyelsesvansker
 • Hjelper til å roe ned fordøyelseskanalen

Tilleggsinformasjon:

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Hundefôr er et komplett diettfôr som inneholder all næring en voksen hund behøver. Henvend deg til din veterinær for mer informasjon om hvordan PRESCRIPTION DIET fôr kan hjelpe din hund å fortsatt nyte et lykkelig og aktivt liv.

Fôringsanbefaling :

Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstruksjoner for din hund eller katt. Fôringstabellen er kun en veiledning. Gram er det mest nøyaktive målet.

 • Gradvis overgang til det nye fôret over 7 dager eller mer.
 • Fôr eksklusivt med anbefalt Prescription Diet tørr- og våtfôr.
 • Ha alltid friskt vann tilgjengelig.
 • La veterinæren din monitorere hundens eller kattens tilstand.
 • For å hindre kvelning, hold emballasjen ute av rekkevidde for hunder og katter & barn.
Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kornprodukter, kjøtt og animalske derivater (kylling 9 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, vegetabilske proteinekstrakter, frukt, frø, mineraler, grønnsaker. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling- og kalkunmel, knust ris, mais, maisglutenmel, animalsk fett, vegetabilsk olje.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessiger tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 84,7 mg, 3b202 (jod) 1,3 mg, 3b405 (kobber) 8,4 mg, 3b502 (mangan) 8,8 mg, 3b603 (sink) 175 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, med naturlige antioksidanter.

Næringsinnhold :

Proteiner 21,4 %, fett 13,3 %, råfiber 6,9 %, råaske 6,0 %, kalsium 0,96 %, fosfor 0,66 %, natrium 0,36 %, kalium 0,85 %, magnesium 0,10 %; pr. kg: Vitamin A 9 630 IE, vitamin D3 700 IE, vitamin E 700 mg, vitamin C 110 mg, betakaroten 1,5 mg.