Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Stew våtfôr til katt med kylling og tilsatte grønnsaker 24x82 gr

Pris: 599,-
Pris: 509,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome er et våtfôr til katt med et høyt-fiberinnhold som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi for å raskt gi næring til mikrobiomet i tarmen og hjelpe til med å håndtere komplekse GI-problemer. Et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm og kompenserer for nedsatt fordøyelse hos voksne katter. Dette fiberberikede fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser.

Kattens fordøyelseshelse kan bli negativt påvirket av mange ting, og når katten har fordøyelsesvansker er det en svært ubehagelig opplevelse for alle som er involvert. Den gode nyheten er at du kan hjelpe katten med å føle seg bedre med et fôr som revolusjonerer måten vi håndterer fiber-responsive mage- tarmproblemer ved å sette mikrobiomhelse - det unike økosystemet i tarmen til katten - i fokus ved mage-tarmpleie. Hill’s ernæringsspesialister og veterinærer har satt sammen Prescription Diet Gastrointestinal Biome ernæring med ActivBiome+, en unik ingrediensteknologi som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

Hvordan det fungerer:

  • Med en banebrytende ActivBiome+ teknologi gir det næring til mikrobiomet i tarmen
  • Unik blanding av prebiotiske fibre
  • Stimulerer mikrobiomet i tarmen til å produsere gunstige postbiotika

Hvordan det hjelper:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

  • Virker raskt for å gi næring til mikrobiomet i tarmen og fremme en sunn avføring.
  • Fremmer vekst av gunstige baktierier i tarmen for å opprettholde en god fordøyelseshelse.
  • Bidrar til å begrense tilbakefall av fordøyelsesvansker

Tilleggsinformasjon:

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattefôr er et komplett diettfôr som inneholder all næringen katten din behøver. Henvend deg til din veterinæren din for mer informasjon om hvordan PRESCRIPTION DIET fôr kan hjelpe din voksne katt å fortsatt nyte et lykkelig og aktivt liv.

Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og animalske derivater (kylling 12 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, vegetabilske proteinekstrakter, kornprodukter, grønnsaker (1 %), mineraler, oljer og fett, frukt, frø, diverse sukkerarter, egg og eggederivater. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling, svinelever, risstivelse, rismel, vegetabilsk olje, fiskeolje.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 8,1 mg, 3b202 (jod) 0,3 mg, 3b405 (kobber) 0,7 mg, 3b503 (mangan) 1,8 mg, 3b603 (sink) 25,9 mg. Teknologisk tilsetning: Kaliumalginat 4 g.

Næringsinnhold:

Proteiner 7,5 %, fett 3,8 %, råfiber 0,95 %, råaske 1,2 %, vann 80,0 %, kalsium 0,19 %, fosfor 0,13 %, natrium 0,08 %, kalium 0,20 %, magnesium 0,01 %; pr. kg: Vitamin A 20 578 IE, vitamin D3 288 IE.