Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome tørrfôr til katt med kylling 1,5 kg

Pris: 349,-
Pris: 297,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattefôr med kylling er et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm og kompenserer for nedsatt fordøyelse hos voksne katter. Dette fiberberikede fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser.

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome er et tørrfôr til katt med et høyt-fiberinnhold som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi for å raskt gi næring til mikrobiomet i tarmen og hjelpe til med å håndtere komplekse GI-problemer.

Kattens fordøyelseshelse kan bli negativt påvirket av mange ting, og når katten har fordøyelsesvansker er det en svært ubehagelig opplevelse for alle som er involvert. Den gode nyheten er at du kan hjelpe katten med å føle seg bedre med et fôr som revolusjonerer måten vi håndterer fiber-responsive mage- tarmproblemer ved å sette mikrobiomhelse - det unike økosystemet i tarmen til katten - i fokus ved mage-tarmpleie. Hill’s ernæringsspesialister og veterinærer har satt sammen Prescription Diet Gastrointestinal Biome ernæring med ActivBiome+, en unik ingrediensteknologi som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

Hvordan det fungerer:

  • Med en banebrytende ActivBiome+ teknologi gir det næring til mikrobiomet i tarmen
  • Unik blanding av prebiotiske fibre
  • Stimulerer mikrobiomet i tarmen til å produsere gunstige postbiotika

Hvordan det hjelper:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

  • Virker raskt for å gi næring til mikrobiomet i tarmen og fremme en sunn avføring.
  • Fremmer vekst av gunstige baktierier i tarmen for å opprettholde en god fordøyelseshelse.
  • Bidrar til å begrense tilbakefall av fordøyelsesvansker

Tilleggsinformasjon:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome tørrfôr til katt gir all den næringen katten din trenger. Vennligst konsulter med veterinæren din for mer informasjon om hvordan våre Prescription Diet fôr kan hjelpe katten din til å fortsatt nyte et aktivt og lykkelig liv. Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattefôr med kylling er et lettfordøyelig fullfôr for reduksjon av malabsorpsjonsproblemer i tarmen og for å kompensere for dårlig fordøyelse hos voksne katter. Dette fiberforsterkede kattefôret har et økt nivå av natrium og kalium, og lettfordøyelige ingredienser.

Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kornprodukter, kjøtt og animalske derivater (kylling 14 %), vegetabilske proteinekstrakter, derivater av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, frukt, mineraler, frø. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling- og kalkunmel, maisglutenmel, animalsk fett, knust ris, mais.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer : 3b103 (jern) 66,7 mg, 3b202 (jod) 1,0 mg, 3b405 (kobber) 6,6 mg, 3b502 (mangan) 6,9 mg, 3b603 (sink) 138 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, med naturlige antioksidanter.

Næringsinnhold :

Proteiner 34,4 %, fett 17,2 %, råfiber 5,3 %, råaske 5,6 %, kalsium 0,77 %, fosfor 0,62 %, natrium 0,28 %, kalium 0,87 %, magnesium 0,07 %; pr. kg: Vitamin A 11 127 IE, vitamin D3 915 IE, vitamin E 675 mg, vitamin C 110 mg, betakaroten 1,5 mg.