Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet

Merke
Sortering
Hill's Prescription Diet hundefôr kattemat veterinærfôr

Hill's Prescription Diet - Hundefôr og kattemat

Hill’s hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge her hos Dyrekassen. Vi har stort utvalg av dette populære fôret til hund. Hill’s Prescription Diet er kjent for sine målrettede typer fôr basert på tilstander og behov hos kjæledyr. De anbefales av veterinærer. Hill’s kattefôr og kattemat kjøpes også på nett i Norge hos oss. Det samme gjelder her - godt utviklede oppskrifter basert på vitenskap og kunnskap hos veterinærer og ernæringseksperter, hjelper på kattens helse og holder den frisk på en sunn måte. Vi har Hill’s tørrfôr til hund og katt og Hill’s våtfôr til hund og katt. Kjøp det du blir anbefalt hos veterinær, og få levert helt hjem på døren.

Les mer

Hill’s hundefôr og hundemat

Hill’s hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen. Etter du har fått vite hvilket fôr veterinæren vil du skal kjøpe, finner du det hos oss og får det levert helt hjem på døren. Det samme gjelder når du skal kjøpe Hill’s kattefôr og kattemat på nett i Norge.

Hill’s Prescription Diet

Hill’s Prescription Diet er nøye utviklet fôr basert på vitenskap og kunnskap. Hill’s bruker veterinærer og ernæringseksperter til å sette sammen fôr som har enormt positiv effekt på hunder og katters helse. Det finnes fôrtyper for mange behov og tilstander, men dette er de vanligste.

  • Hill’s Prescription Diet mot fordøyelsesproblemer
  • Hill’s Prescription Diet mot urinveisproblemer
  • Hill’s Prescription Diet mot nyresykdommer
  • Hill’s Prescription Diet for sunn hud og pels
  • Hill’s Prescription Diet for vektkontroll

Disse tilstandene og behovene er ganske vanlige hos både hund og katt. Heldigvis kan Hill’s tørrfôr til hund og katt eller Hill’s våtfôr til hund og katt være til stor hjelp. Med litt tålmodighet og riktig fôr kan du komme veldig langt og gi kjæledyret ditt mye bedre helse. Kjøp Hill’s Prescription Diet på nett i Norge hos Dyrekassen, etter du har fått anbefalt hvilken type du skal ha av veterinær. Det er viktig at du ikke gjetter deg fram når det gjelder helse, og vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er at katter også går til veterinær av og til.

Hill’s tørrfôr til hund og katt

Hill’s tørrfôr til hund og katt er det som inneholder mest næring. Generelt er tørrfôr det beste valget for kjæledyrets helse. Du velger ikke Hill’s tørrmat til hund og katt på egenhånd, men gjør det etter anbefaling fra veterinær.

Hill’s våtfôr til hund og katt

Hill’s våtfôr til hund og katt er smakfullt fôr med mye smak og mye næring og vitaminer. Det er laget på samme tankegang, filosofi og kunnskap som Hill’s tørrfôr til hund og katt. Hvis veterinæren anbefaler våtfôr skal du kjøpe dette, men det er mulig at en kombinasjon er det du ender opp med. Du vil se at mange Hill’s våtfôr til hund og katt også kommer som Hill’s tørrfôr til hund og katt.

Hill’s veterinærfôr til hund og katt

Det er dette Hill’s er mest kjent for. Hill’s veterinærfôr til hund og katt er kanskje markedets mest kjente merke. Statusen er velfortjent. Dette er virkelig fôr med utrolig godt innhold som hjelper kjæledyr og eier med små og store problemer relatert til helse.

Urinveisproblemer er et av områdene hvor Hill’s Prescription Diet hjelper. Det er ikke uvanlig at slike problemer oppstår hos hunder og katter. Når det gjelder katter - du må huske å gå til veterinær med den. Vi går ofte med hunder, men tenker ikke på samme måten med katter. Problemet da er at katter ikke gir så godt beskjed. Du kan si at de biter tennene sammen og syter ikke om smerten eller problemer. Slike ting blir ofte først avdekket når det har gått altfor langt. Vær proaktiv og sjekk katten hos veterinær jevnlig.

Nyresykdommer dekkes også av Hill’s tørrfôr til hund og katt og Hill’s våtfôr til hund og katt. Nok en gang en ikke spesielt sjelden sykdom å ha. Enkelte raser er mer utsatt enn andre.

Problemer med hud og pels er noe du selv kan se med egne øyne. Det er hunden og kattens varsellampe. Når pelsen er sliten og matt eller huden ikke ser frisk og glatt ut, bør du få hjelp til å kikke på kjæledyret ditt. Heldigvis finnes det Hill’s hundefôr og kattemat som hjelper veldig godt på problemer med hud og pels.

Vektproblemer er ofte noe vi mennesker kan forårsake. Vi må gi riktig fôr og vi må holde dem i aktivitet. Og vi må passe på mengden fôr. Det er ikke vanskelig hvis du er flink til å lære før du får hund eller katt, og flink til å følge opp og være disiplinert i ettertid. Hill’s tørrmat til hund og katt gjør en glimrende jobb med å regulere dette, enten kjæledyret trenger å gå opp eller ned. Både det å være for tynn og det å være tjukk er farlig for kjæledyr. Vær ekstremt bevisst på dette med valg av fôr.

Fordøyelsesproblemer er det siste av de vanlige tingene Hill’s Prescription Diet kan hjelpe mot. Også dette er noe både hunder og katter kan bli rammet av, og noe du fikser med Hill’s hundefôr og hundemat eller Hill’s kattefôr og kattemat. Problemer med fordøyelse oppstår ganske ofte. Veterinæren gir deg gode tips som gjør katten eller hunden frisk - ofte involverer det fôr fra Hill’s Prescription Diet - og hvordan du unngår at det skjer igjen.

Vis mindre
1 — 36 av 54 produkter
Til toppen