Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Cats Finest Våtfôr for katt - Tunfisk og tang 70 g

Pris: 19,-
Utsolgt
Pris: 16,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Fish4Cats Finest våtfôr for katt med tunfisk og tang er et eksklusivt og smaksrikt måltid for en kresen katt. Høyt innhold av Omega-3.

Gjør måltidet til dagens høydepunkt for katten din ved å gi den en porsjon med Fish4Cats våtfôr med luksuriøse ingredienser fra havet! Fet fisk slik som tunfisk er den aller beste kilden vi har til langkjedede Omega-3 fettsyrer som er svært gunstig for kattens helse. Ikke bare sørger fettet for en god hud- og pelskvalitet, men det smører også kattens ledd. Makroalger slik som tang er også rik på gunstige næringsstoffer slik som proteiner, kostfibre, mineraler og antioksidanter. Proteiner fra sjømat er dessuten lettfordøyelig og skånsomt for kattens mage. Å inkludere makroalger i kostholder er i tillegg fremtidsrettet og en miljøvennlig næringskilde. Katter elsker smaken av fisk, noe som kanskje ikke er så rart siden sjømat inneholder næring som reflekterer den optimale og naturlige dietten for en katt. På bakgrunn av det anbefales det alltid ha et så høyt som mulig nivå av fisk eller kjøtt i kostholde ttil katten din. Dette sørger du enkelt for ved å gi din firbeinte venn en deilig og smaksrik porsjon av Fish4Cats våtfôr med tunfisk og tang. 

 

Når du kjøper Fish4Cats våtfôr med tunfisk og tang kan du enkelt velge autopåfyll i kassen så gir vi deg 15% rabatt på hver eneste levering! Du velger selv hvor ofte du ønsker leveranse av produktet, så ordner vi resten. På denne måten har du én mindre ting å tenke på i hverdagen. Du blir fornøyd og katten din blir fornøyd, smart ikke sant? Autopåfyll er helt uten bindingstid og har ingen skjulte kostnader. Prøv det i dag, du kommer ikke til å angre! 

 

Fish4Cats Finest vårfôr - Tunfisk og tang

  • Eksklusive ingredienser
  • Et naturlig innhold av Omega-3
  • Mye smak av fisk
  • Opprettholder en sunn pels- og hudhelse
  • Smører leddene
  • Optimalt for kattens naturlige diett
  • Lettfordøyelig
  • Skånsomt for mage

 

Fôrveiledning

Husk alltid å sørge for at katten har rent vann tilgjengelig til enhver tid. 

Liten katt (under 3kg) 1 boks (70g)
Medium katt (3-5kg) 2 bokser (140g)
Stor katt (over 5kg) 3 bokser (210g)

 

Se alle produkter fra Fish4Cats
Innhold og ingredienser

Sammensetning: tunfisk (57%), fiskebuljong (38.5), tang (0.5%), ris (4%)

 

Næringsinnhold: råprotein (12%), råfett (0.1%), råfiber (0.9%), råaske (2%)

Våtfôret har et fuktighetsinnhold på 85%