Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Cats Finest Våtfôr for katt - Sardin og reke 70 g

Pris: 19,-
Utsolgt
Pris: 16,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Fish4Cats Finest våtfôr for katt med sardin og reke inneholder luksuriøse råvarer fra havet som selv en kresen katt vil sette pris på. Rik på Omega-3.

Kjæledyret ditt kommer til å falle pladask for det eksklusive våtfôret fra Fish4Cats med sardin og reke. I tillegg til å være et smakfult måltid, gjør du også katten en tjeneste ved å gi den akkurat dette fôret. De gode og nøye sammensatte ingrediensene rett fra havet bidrar nemlig til at din firbeinte venn får et sunt og balansert kosthold som reflekterer katters naturlige diett. Sjømat er rik på Omega-3 fettsyrer som bidrar til en sunn hud- og pelshelse og det smører kattens ledd. Dessuten er protein fra fisk og sjømat lettfordøyelig og skånsomt for kattens mage. Det anbefales at kattens kosthold i all hovedsak skal bestå av enten fisk eller kjøtt, og med Fish4Cats Finest våtfôr med sardin og reke sørger du for at kjæledyret ditt på enkelt vis får i seg disse råvarene. 

 

Når du kjøper Fish4Cats våtfôr med sardin og reke kan du enkelt velge autopåfyll i kassen så gir vi deg 15% rabatt på hver eneste levering! Du velger selv hvor ofte du ønsker leveranse av produktet, også ordner vi resten. På denne måten har du én mindre ting å tenke på i hverdagen. Du blir fornøyd og katten din blir fornøyd, smart ikke sant? Autopåfyll er helt uten bindingstid og har ingen skjulte kostnader. Prøv det i dag, du kommer ikke til å angre! 

 

Fish4Cats Finest våtfôr - Sardin og reke

  • Eksklusive ingredienser
  • Et naturlig innhold av Omega-3
  • Rikelig med smak fra sjømat
  • Opprettholder en sunn pels- og hudhelse
  • Smører ledd
  • Optimalt for kattens naturlige diett
  • Lettfordøyelig
  • Skånsomt for mage

 

Fôrveiledning

Husk alltid å sørge for at katten har rent vann tilgjengelig til enhver tid. 

Liten katt (under 3kg) 1 boks (70g)
Medium katt (3-5kg) 2 bokser (140g)
Stor katt (over 5kg) 3 bokser (210g)

 

Se alle produkter fra Fish4Cats