Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Feliway Classic Spray 60 ml

Pris: 249,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

Feliway Classic Spray brukes til å kontrollere og forebygge slik at katten ikke blir urolig eller redd.

Feliway Classic Spray inneholder en feromonduft som er en syntetisk variant av kattens ansiktsferomon. Ansiktsferomoner sprer katten ved å gni ansiktet og hodet mot objekter den vil markere. Det skal hjelpe med å redusere stressnivået til katten og kan gi katten en følelse av trygghet, og virker beroligende.  Skjer det forandringer eller katten føler seg engstelig, kan atferden til katten endres. Utrygghet kan føre til urinmarkering, kloring, redusert matlyst osv. Feliway Classic kan derfor hjelpe til at katten føler seg trygg og kommer tilbake i en naturlig balanse. 

  • Til bruk for å forhindre urinmarkering og kloring. 
  • Problemer med transport og reisesyke. 
  • Spraye på bur eller reiseveske for et roligere og tryggere besøk til veterinæren eller dyresykehus. 
  • Tilvenning i nytt miljø eller nytt hjem. 
  • Forbedrer forholdet mellom katter. 
  • Enklere for tilpasning og forandringer i kattens nærmiljø. 

Hvordan bruke Feliway Classic Spray:

2-3 spray, ca 15 minutter før katten introduseres i nye miljøer (transportbur, bil, bur på pensjonat osv). Effekten var i ca 2-5 timer. Spray på nytt når effekten avtar. Sprayen kan brukes på katteseng, innsiden av buret eller i bilen. Ikke sprayes dirkete på katten eller i nærheten. Sprayen kan også brukes sammen med duftsprederen for en langvarig effekt. 

Ved forhindring av urinmarkering, bør urinmarkerte områder vaskes med et mildt rengjøringsmiddel. Spray 1 pumpeslag, minst en gang for dagen, direkte på flatene eller områdene der katten urinmarkerer. Urinmarkeringene avtas vanligvis etter 8-12 dager. Når katten slutter å urinmarkere bør sprayen brukes i ca. en måned til. 

Transport i bur, bør to pumpeslag sprayes på gulvet i buret, 15 min før katten skal inn i buret. 

Se alle produkter fra Feliway