Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Feliway Classic Duftspreder Komplett 48 ml

Pris: 399,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Feliway Classic Duftspreder Komplett reduserer kattens stressnivå og minsker sjansen for at katten markerer.

Feliway Classic Duftspreder Komplett inneholder en duftspreder og en refillflaske. Feliway Classic inneholder en feromonduft som er en syntetisk variant av kattens ansiktsferomon. Ansiktsferomoner sprer katten ved å gni ansiktet og hodet mot objekter den vil markere. Det skal hjelpe med å redusere stressnivået til katten og kan gi katten en følelse av trygghet, og virker beroligende.  Skjer det forandringer eller katten føler seg engstelig, kan atferden til katten endres. Utrygghet kan føre til urinmarkering, kloring, redusert matlyst osv. Feliway Classic kan derfor hjelpe til at katten føler seg trygg og kommer tilbake i en naturlig balanse. 

  • Til bruk for å forhindre urinmarkering, kloring osv.
  • Tilvenning av nye miljøer, nytt hjem, katter eller kattunger. 
  • Nytt familiemedlem eller kjæledyr. 
  • Urolige gamle katter. 
  • Feliway Classic brukes dersom det er problemer med markering. 
  • Feliway Friends kan brukes hvis det er problemer mellom katter. 
  • Refillflasker fra både Feliway Classic og Feliway Friends kan brukes på samme duftspreder, slik at det ikke er nødvendig å kjøpe en ny duftspreder hver gang. 

Hvordan bruke duftsprederen: 

Lokket fjernes på flasken, og skrus på duftsprederen. Refillflasken skal sitte rett under luktbeholderen. Sett dufstprederen i en stikkontakt, med ledig plass ovenfor og med minst 50 cm ledig plass på hver side av duftsprederen. Ikke plasser den under eller bak møbler, vinduskarmer, gardiner eller ved siden av utstikkende objekter. Duftsprederen har full effekt etter ett døgn.

Duftsprederen dekker ca 50-70 kvm og var i ca 4 uker. En duftspreder kan brukes opptil 5 ganger. Plasser gjerne duftspredern der katten oppholder seg mest. 

Se alle produkter fra Feliway