Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Farmina

Merke
Sortering
45 produkter i Farmina
Farmina hundefôr, kattefôr, hundemat

Farmina hundefôr, kattefôr, hundemat

Farmina hundefôr og hundemat er innovativt, nytenkende og smart fôr til hunder. De har gode løsninger for alle typer tilstander, behov og livsfaser. Farmina hundefôr og hundemat er litt annerledes enn de andre, men på en god måte. Farmina hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen. Da får du stort utvalg og du får levert den tunge fôrsekken helt hjem på døren. Farmina kattefôr og kattemat holder like høyt nivå. Smart mat til smarte kjæledyr og eiere. Også Farmina kattefôr og kattemat kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Den enkle måten å handle riktig fôr til din hund eller katt. Ta kontakt med oss hvis du trenger råd om hvilket Farmina tørrfôr til katt og hund eller Farmina våtfôr til katt og hund du skal velge.

Les mer

Farmina hundefôr og hundemat

Farmina hundefôr og hundemat er basert på et syn om omtanke for hunder. Farmina legger mye ære i å lage fôr med ekstrem kvalitet. De stiller strenge krav til produsentene av råvarer, og liker å ha full kontroll på innholdet i alt de lager. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Farmina tørrfôr til hund har sterkt fokus på å hjelpe mot forskjellige problemer med helsen. Både små og store problemer. Det gjør de ved å inkludere ingredienser som er kjent for å hjelpe, for eksempel ved å inneholde store mengder antioksidanter eller være perfekt for hunder med sensitiv mage. Det samme gjelder Farmina våtfôr til hund. Det lages med spesifikke ingredienser for å hjelpe mot spesifikke problemer. Små og store.

Farmina hundefôr og hundemat - kjøpe på nett i Norge

Med vårt gode utvalg, superenkle nettbutikk, trygge handel og hjemlevering er det enkelt å kjøpe Farmina hundefôr og hundemat på nett i Norge.

Farmina kattefôr og kattemat

Farmina kattefôr og kattemat er stappfull av nydelig næring. Farmina lager kattemat som dekker alle vanlige behov oss katter, og da er det først og fremst til sterilisert katt og katter med urinveisproblemer som er aktuelt. De lager også deilig fôr til kattunger, som trenger ekstra god og riktig næring i starten av livet. Kattemoren kan også bruke samme type fôr i denne perioden. Farmina kattefôr og kattemat lages også som kornfritt fôr. De bruker smarte ting som quinoa, brokkoli og asparges for å gi det vitaminer og antioksidanter.

Farmina kattefôr og kattemat - kjøpe på nett i Norge

Farmina kattefôr og kattemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen. Vi har stort utvalg av både Farmina våtfôr til katt og Farmina tørrfôr til katt. Hvis du kjøper store sekker er det veldig greit at vi sender helt hjem på døren. Når du kjøper Farmina kattemat hos oss, trenger du ikke å bære det lengre enn fra døren og inn der du oppbevarer det. Og apropos oppbevaring - følg instruksjonene på fôrsekken for å sikre lang holdbarhet. På den samme sekken finner du anbefalinger for mengde Farmina kattemat du skal gi katten. Disse er veldig greie å følge, men du må fremdeles passe på om katten spiser for mye eller for lite.

Farmina våtfôr til hund, katt

For å sikre at kjæledyret spiser nok hvis det har dårlig appetitt, kan du tilføre litt Farmina våtfôr. Våtfôr til hund gir mindre næring enn Farmina tørrfôr, men det er et bra tillegg til hundens kosthold. Smaken er mer fristende, og det tilfører mer væske hvis hunden din drikker lite. Farmina våtfôr til katt er vanligere å kjøpe, siden vår oppfatning er at katter spiser mer våtfôr generelt. Men også katter trenger tørrfôr. Pass derfor på at Farmina våtfôr til hund og katt ikke er hoveddelen av kostholdet.

Farmina tørrfôr til hund, katt

Farmina tørrmat til hund og katt er stappfullt av næring, vitaminer, protein og antioksidanter. Det er et perfekt valg for totalt og helhetlig kosthold for hund og katt. Farmina bryr seg virkelig om hunder og katter, og har derfor en rekke fôrtyper som er perfekt for utfordringer de kan oppleve i forbindelse med kosthold. Sensitiv mage og fordøyelsesproblemer er ikke uvanlig, og Farmina tørrfôr til hund og katt er perfekt for å behandle dette. Å hjelpe kjæledyret med riktig fôr er ekstremt viktig. Både velvære og livskvalitet er avhengig av en sunn kropp. Farmina tørrfôr til hund og katt inneholder forresten svært mye protein, altså kjøtt. Og som du vet skal kjøtt være det viktigste i fôret fordi katter og hunder er naturlige kjøttetere. Det var slik de - eller forfedrene deres levde i naturen. Ikke at de spiste Farmina tørrfôr til hund og katt, men de spiste kjøtt. Dagens moderne tørrfôr skal etterligne dette. Kvalitetsmerker som Farmina tørrfôr til hund og katt følger opp dette og gir så mye som 70% proteiner i en sekk. Det er mye deilig kjøtt og perfekt diett for kjæledyret ditt. Smakfullt og næringsrikt.

Vis mindre
1 — 36 av 45 produkter
Til toppen