Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Farmina

Merke
Sortering
63 produkter i Farmina
Farmina hundefôr, kattefôr, hundemat

Farmina hundefôr, kattefôr, hundemat

Farmina hundefôr er innovativt, nytenkende og smart fôr til hunder. De har gode løsninger for alle typer tilstander, behov og livsfaser. Tørrfôret og våtfôret fra Farmina er litt annerledes enn de andre, men på en god måte. Farmina hundefôr og hundemat kjøper du enklest via Dyrekassen, da får du stort utvalg og du får levert den tunge fôrsekken helt hjem på døren. Farmina kattefôr holder like høyt nivå, og er smart mat til smarte kjæledyr og eiere. Kattefôret kjøper du selvsagt også på nett i Norge hos Dyrekassen, siden dette er den enkleste måten å handle riktig fôr til din hund eller katt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger råd om hvilket tørrfôr eller våtfôr fra Farmina du skal velge til din hund eller katt.

Les mer

Farmina hundefôr

Farmina hundefôr er basert på stor omtanke for hunder, og det legges mye ære i å produere fôr med svært høy kvalitet. De stiller strenge krav til produsentene av råvarer, og liker å ha full kontroll på innholdet i alt de lager. Her overlates ingenting til tilfeldighetene. Farmina tørrfôr til hund har sterkt fokus på å hjelpe mot forskjellige problemer med helsen, både små og store. Dette gjøres ved å inkludere ingredienser som er kjent for å hjelpe, for eksempel ved å inneholde store mengder antioksidanter eller være perfekt for hunder med sensitiv mage. Det samme gjelder selvsagt Farmina våtfôr til hund. 

Farmina kattefôr 

Farmina kattemat er stappfull av næring, og i sortimentet finner du fôr som dekker alle vanlige behov hos katter. Mange katter er steriliert, og Farmina lager svært gode fôr med fokus på sunne urinveier.  De lager også deilig fôr til kattunger, som trenger ekstra god og riktig næring i starten av livet. Kattemoren kan også bruke samme type fôr i denne perioden. Fôret  lages også i kornfrie varianter, og da bruker de bruker smarte ting som quinoa, brokkoli og asparges for å gi det vitaminer og antioksidanter.

Farmina hundefôr og kattefôr - kjøp på nett i Norge

Farmina hundefôr og kattefôr kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen. Vi har stort utvalg av både våtfôr og tørrfôr til hund og katt, og dersom du kjøper store sekker, er det veldig praktisk å få dem levert helt hjem på døren. Når du kjøper Farmina hos oss, trenger du ikke å bære det lengre enn fra døren og inn der du oppbevarer det. Og apropos oppbevaring - følg instruksjonene på fôrsekken for å sikre lang holdbarhet. På den samme sekken finner du anbefalinger for mengde fôr du skal gi til ditt kjæledyr. Disse er veldig greie å følge, men du må fremdeles passe på om hunden eller katten spiser for mye eller for lite.

Farmina våtfôr til hund og katt

For å sikre at kjæledyret spiser nok hvis det har dårlig appetitt, kan du tilføre litt Farmina våtfôr. Våtfôr gir mindre næring enn tørrfôr, men det er et bra tillegg til kjæledyrets kosthold. Smaken er mer fristende, og det tilfører mer væske hvis hunden eller katten din drikker lite. Pass derfor på at Farmina våtfôr til hund og katt ikke er hoveddelen av kostholdet.

Farmina tørrfôr til hund og katt

Farmina tørrmat til hund og katt er stappfullt av næring, vitaminer, protein og antioksidanter og er et perfekt valg for totalt og helhetlig kosthold for hund og katt. Farmina bryr seg virkelig om hunder og katter, og har derfor en rekke fôrtyper som er perfekt for utfordringer de kan oppleve i forbindelse med kosthold. Sensitiv mage og fordøyelsesproblemer er ikke uvanlig, og Farmina tørrfôr til hund og katt er perfekt for å behandle dette. Å hjelpe kjæledyret med riktig fôr er ekstremt viktig, og både velvære og livskvalitet er avhengig av en sunn kropp. Tørrfôr fra Farmina inneholder forresten svært mye protein, altså kjøtt, og kjøtt skal være det viktigste i fôret fordi katter og hunder er naturlige kjøttetere. Det var slik de - eller forfedrene deres levde i naturen. Ikke at de spiste Farmina tørrfôr til hund og katt, men de spiste kjøtt, og dagens moderne tørrfôr skal etterligne dette. Kvalitetsmerker som Farmina tørrfôr til hund og katt følger opp dette og gir så mye som 70% proteiner i en sekk. Det er mye deilig kjøtt og perfekt diett for kjæledyret ditt. Smakfullt og næringsrikt.

Vis mindre
1 — 36 av 63 produkter
Til toppen