Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula 5 kg

Pris: 679,-
Pris: 577,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula er laget for overvektige hunder. Med et redusert protein- og fettinnhold og tilsatt aminosyren L-karnitin har Reduced Calorie til hensikt å redusere kaloriinntaket og øke fettforbrenningen uten å miste muskelmasse

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula er designet for å begrense hundens kroppsvekt med et lavere kaloriinntak. Overfôring av proteiner og fett kan utløse kroniske sykdommer hos hunder, spesielt om de beveger seg lite. Restricted calorie har til hensikt å motvirke dette med et begrenset proteinnhold (8%) og et lavt fettinnhold (4,5%). L-karnitin er tilsatt for raskere fettforbrenning, samtidig som at muskelmasse opprettholdes. Tilsatt omega-3 fettsyrer for å gi en sunn hud og blank pels . Fôret er også tilsatt vitamin E - en oksidant som hjelper til med å bekjempe frie radikaler, opprettholder immunforsvaret og kan styrke hjertefunksjonen. Restricted Calorie kan også ha en gunstig effekt på å ta ned kolesterolnivået og lidelser i tarm og lymfesystemet. 

Hvorfor velge Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula:

  • For å bidra til å redusere overvekt
  • Lavt fettinnhold og begrenset mengde kalorier
  • Er tilsatt L-karnitin for å øke fettforbrenning
  • Gir en sunn hud og blank pels
  • Reduserer sult mellom måltidene
  • Inneholder Frukto-oligosakkarider (FOS), som kilde til probiotiske karbohydrater som kan bidra til å fremme gode bakterier og mikrober i fordøyelseskanalen og virker positivt for mage- og tarmhelse. Kan også b idra med å redusere luft i magen

Ekukanuba Veterinary Diets utgjør en rekke tørrfôr- og våtfôrsdietter for hunder og katter med formål om å ernæringsmessig håndtere et bredt spekter av helsemessige forhold for ditt kjæledyr. Sjekk alltid med veterinær før bruk av Eukanuba Veterinary Diets.

Fôrveiledning: Brukes frem til den ønskede kropssvekten er oppnådd. Konsulter med din dyrlege om hva som er riktig kroppsvekt for din hund. Husk at hunden alltid skal ha tilgang til friskt vann.

Se alle produkter fra Eukanuba Veterinary Diet
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Maisgryn, tørket kylling og kalkun, mais, durra, bygg, betetrevler, hydrolyserte animalske proteiner, fiskemel, tørkede hele egg, animalsk fett, ølgjær, kaliumchlorid, natriumhexametafosfat, frukto oligosaccharider, linfrø, glucosamin (720 mg/kg), chondroitinsulfat (72 mg/kg).

Analytiske bestanddeler: Proteiner 28,8%, fettinnhold 8,10%, råaske 6,70%, råfiber 2,10%, kalsium 1,20%, fosfor 1,00%.

Tilsetningsstoffer PER KG: Per kg.Vitaminer: A-vitamin 144044IU, D3-vitamin 1442IU, E-vitamin 159mg, L-carnitin 48 mg. Omega-6 fettsyrer 1,60%, omega-3 fettsyrer 0,22%. Antioksidanter. Sporstoffer. Per kg. Kobbersulfat pentahydrat 51 mg, kaliumjodid 3,7 mg, jernsulfat monohydrat 673 mg, mangan som mangan-sulfat, monohydrat 51 mg, anganoksid 36 mg, sinkoksid 234 mg. Omsettelig energi: 14,0 MJ.