Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Carnilove

Merke
Sortering
60 produkter i Carnilove
Carnilove hundemat, kattefôr, godbiter på nett

Carnilove hundefôr, kattefôr og godbiter

Carnilove hundefôr kjøper du enkelt på nett i Norge hos Dyrekassen. Vi har et stort utvalg av dette kjøttfylte og deilige fôret. Godbiter, tørrfôr og våtfôr er alle laget slik at hunden skal spise et fôr som ligner det som hadde vært naturlig for dem. Carnilove kattefôr og kattemat kan du også kjøpe i vår norske nettbutikk. Her får du små praktiske bokser med våtfôr, deilige godbiter og tørrfôr til katt. Tørrfôr skal være det grunnleggende i kostholdet til katten din, siden det har mer næring enn våtfôr.

Les mer

 

Carnilove godbiter til hund

Carnilove godbiter til hund er blant de mest populære på markedet. Rene og spennende smaker som and, karpe, laks og makrell frister selv den mest kresne hund. Carnilove godbiter holder et svært høyt kvalitetsnivå. Det er sunne godbiter som du trygt kan gi hunden din som belønning.

 

Carnilove tørrfôr til hund

Carnilove tørrfôr til hund har mange spennende smaker og sunne råvarer med trygg opprinnelse. Hva sier du til reinsdyr, struts, villsvin, fasan, kanin og karpe? Dette er bare noen av de eksotiske råvarene Carnilove bruker i sitt tørrfôr til hund. Ingrediensene er sammensatt slik at de skal være næringsrike og veldig smakfulle. Noen sekker har også én kilde til protein, altså én type kjøtt. Dette kan være en fordel for hunder som er litt sensitive eller allergiske. Du finner også kjente animalske produkter i tørrfôr og godbiter fra Carnilove slik som laks, kylling og ørret. Å bruke litt spennende, næringsrike og smakfulle alternativ gjør spisestunden litt mer spesiell. Hunden stammer fra ulven som er et vilt dyr, Carnilove tørrfôr til hund skal derfor bygge på hundens naturlige behov ute i naturen.

 

Carnilove våtfôr til hund

Carnilove våtfôr til hund er utrolig smakfullt og inneholder et solid nivå av næringsstoffer. Det er likevel viktig å huske at tørrfôr skal være basis i kostholdet. Våtfôr kan du tilføre du som belønning eller for å gi ekstra smak på tørrfôret. Hunder elsker våtfôr fra Carnilove, og du kan her velge mellom flere spennende smaker.
 

Carnilove godbiter til katt

Med deilige smaker som kylling, and, sardin og laks er Carnilove godbiter til katt den perfekte belønning. De inneholder næringsrike og trygge råvarer. Positiv oppmuntring er bra, og det blir ikke bedre eller sunnere enn med Carnilove godbiter.

 

Carnilove tørrfôr til katt

Carnilove tørrfôr til katt har spennende smaker og dekker alle katters behov og livsfaser. Du får blant annet:

  • Carnilove til kattunge
  • Carnilove til sterilisert katt
  • Carnilove til katt med leddproblem
  • Carnilove til katt med sensitiv mage
  • Carnilove hårball

Innholdet har svært høy kvalitet med sunne råvarer og et høyt nivå av kjøtt. Protein fra kjøtt bør være en stor del av fôr til katter.

 

Carnilove våtfôr til katt

Carnilove våtfôr til katt kommer i praktiske små porsjonsbokser. Det holder med én, og du må gjerne bruke dem til å smakssette tørrfôret hvis katten ikke spiser så mye av det. De deilige smakene er umulig å motstå for katten din, og heldigvis er innholdet også sunt og næringsrikt. Det er likevel viktig å ha tørrfôr som den primære næringskilden i katters kosthold. Man kan gjerne bruke våtfôr kombinert med tørrfôr, for et ekstra smakfullt måltid.

 

Carnilove til valp og kattunge 

En valp eller en kattunge bør ha ekstra næringsrik mat for å vokse på en sunn måte. Tørrfôr til valp bør ikke bare bestå av gode og næringsrike ingredienser, men pelletsene bør også være tilpasset en liten munn. Det samme er viktig for tørrfôr til kattunge. Deilig våtfôr til valp og våtfôr til kattunge kan selvfølgelig gis som belønning eller kombineres med tørrfôr, men husk at du bør bruke tørrfôr primært. Carnilove sine deilige godbiter kan helt trygt konsumeres av kattunge eller valp, og vi kan garantere deg at de faller i smak!

 

Kjøp Carnilove hundefôr og kattefôr hos Dyrekassen

Å kjøpe Carnilove hundemat og kattemat på nett i Norge har aldri vært enklere. Vi tilbyr stort utvalg av alle favorittene innen tørrfôr, våtfôr og godbiter og alt bestilles enkelt og greit i nettbutikken og leveres helt hjem. Tunge pakker levert på døren er en super fordel i hverdagen, siden Carnilove hundefôr kan komme i sekker opptil 12 kilo for hund og 6 kilo for katt. Det er ganske mye å bære med seg hjem, og levering til døren er derfor ekstra viktig. Visste du at du sparer mer per kilo når du kjøper store sekker? Hvis du har en hund som spiser normalt eller mye, anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe de store sekkene, og da er hjemlevering gull verdt.

Vis mindre
1 — 36 av 60 produkter
Til toppen