Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Carnilove

Merke
Sortering
39 produkter i Carnilove
Carnilove hundemat, kattefôr, godbiter på nett

Carnilove hundefôr, kattefôr og godbiter

Carnilove hundefôr og hundemat er kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. Vi har stort utvalg av dette kjøttfylte, deilige fôret. Godbiter, tørrfôr og våtfôr er alle laget med samme tankegang og filosofi om at hunden skal spise et fôr som ligner det som hadde vært naturlig for dem. Carnilove kattefôr og kattemat kjøper du også på nett i Norge hos oss. Her får du små praktiske bokser med Carnilove våtfôr til katt, deilige Carnilove godbiter til katt og Carnilove tørrfôr til katt. Tørrmat til katt skal være det grunnleggende i kostholdet. Det gjelder både katt og hund. Carnilove tørrfôr har mer næring enn Carnilove våtfôr.

Les mer

Carnilove hundefôr og hundemat - kjøpe på nett i Norge

Å kjøpe Carnilove hundefôr og hundemat på nett i Norge har aldri vært enklere. Vi tilbyr stort utvalg av alle favorittene innen tørrfôr, våtfôr og godbiter. Alt bestilles enkelt og greit i nettbutikken, og du får levering helt hjem. Tunge pakker levert på døren er en super fordel i hverdagen. Carnilove hundefôr kommer i sekker opptil 12 kilo. Det er ganske mye å bære med seg hjem, og levering er derfor ekstra viktig. Du sparer mer per kilo når du kjøper store sekker. Hvis du har en hund som spiser normalt mye eller mye, anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe de store sekkene.

Carnilove tørrfôr til hund

Carnilove tørrfôr til hund har spennende smaker og deilige råvarer med trygg opprinnelse. Hva sier du til reinsdyr, struts, villsvin, fasan, kanin og karpe? Dette er bare noen av råvarene Carnilove bruker i sitt herlige tørrfôr til hund. Ikke alle i samme pakke selvsagt. Det jobbes også med sammensetningene slik at de skal være næringsrike og smakfulle. Noen sekker har èn kilde til protein, altså én type kjøtt. Dette kan være en fordel for hunder som er litt sensitive og klarer seg best med noe enkelt. Carnilove har ikke bare spesielle råvarer. De har også blant annet laks, kylling og ørret. Å bruke litt spennende, næringsrike og smakfulle alternativ handler om Carniloves filosofi. Carnilove tørrfôr til hund skal bygge på hundens naturlige behov. Hunden er kjøtteter og kommer egentlig fra naturen. Da er det bare naturlig for den å ha alle disse nevnte kildene til protein på matlisten sin.

Carnilove våtfôr til hund

Carnilove våtfôr til hund er utrolig smakfullt. Det bygger på samme filosofi om rå mat fra naturen. Carnilove våtfôr til hund inneholder ganske godt med næring, men tørrfôr skal være basis i kostholdet. Carnilove våtfôr til hund tilfører du som belønning eller for å gi ekstra smak på tørrfôret. Den eneste utfordringen med Carnilove våtfôr til hund er å få tak i nok av det. Det selges raskt ut. Sjekk om det er på lager neste gang du bestiller Carnilove tørrfôr, og legg til et par bokser på bestillingen. Du får jo alt levert hjem på døren, så vekten er ikke noe problem for deg.

Carnilove godbiter til hund

Carnilove godbiter til hund er blant de mest populære på markedet. Rene men samtidig spennende smaker som and, karpe, laks og makrell finner veien til stadig flere hunder i Norge. Carnilove godbiter til hund holder svært høyt kvalitetsnivå. Det er sunne godbiter som du trygt kan gi hunden din.

Carnilove kattefôr og kattemat - kjøpe på nett i Norge

Du kjøper Carnilove kattefôr og kattemat på nett i Norge fra Dyrekassen, og får maten levert helt hjem på døren. Det betyr at du kan kjøpe sekkene på 6 kilo og slippe å dra dem med hele veien fra butikken. Når du kjøper større sekker med Carnilove kattemat sparer du penger. Og alle liker å spare penger. Til og med katten din vet at det er riktig måte å tenke på.

Carnilove tørrfôr til katt

Carnilove tørrfôr til katt har spennende smaker og dekker alle katters behov og livsfaser.

  • Carnilove til kattunge
  • Carnilove til sterilisert katt
  • Carnilove til katt med leddproblem
  • Carnilove til katt med sensitiv mage
  • Carnilove hårball

Innholdet har svært høy kvalitet med råvarer på topp nivå. Carniloves filosofi er at Carnilove tørrfôr til katt skal bestå av ting de hadde spist i naturen. Det skal være kjøtt på toppen av listen. Protein fra kjøtt er riktig for alle katter og det vet Carnilove.

Carnilove våtfôr til katt

Carnilove våtfôr til katt kommer i praktiske må porsjonsbokser. Det holder med én, og du må gjerne bruke dem til å smakssette tørrfôret hvis katten ikke spiser så mye av det. De deilige smakene er umulig å motstå for katten din, og Carnilove våtfôr til katt inneholder mye sunnhet i boksen. Allikevel er det viktig å gi tørrfôr fordi det har enda mer næring. Prøv å kombinere dem. Legg til en pakke med Carnilove våtfôr til katt på din neste bestilling. Du slipper jo å være det hjem, så da kan pakken gjerne bli litt tyngre.

Carnilove godbiter til katt

Med deilige smaker som kylling, and, sardin og laks er Carnilove godbiter til katt den perfekte belønning. De inneholder råvarer på høyt nivå og mye sunn næring for katten. Carnilove godbiter til katt er perfekt å ha klar når katten bruker klorestativet på riktig måte. Positiv oppmuntring er bra, og det blir ikke bedre eller sunnere enn med Carnilove godbiter.

Carnilove tørrmat, tørrfôr, våtfôr, godbiter til hund, katt, valp og kattunge

Alt dette får du fra Carnilove. De har et svært bredt spekter produkter. En stor fordel hvis du og kjæledyret ditt liker maten. Da får du et fullstendig kosthold som er basert på samme tankegang. Altså et helhetlig kosthold. Du slipper å kjøpe et annet merke hvis du på et tidspunkt har lyst til eller må tilføre litt våtfôr i tørrfôret. Tørrmat skal jo være den viktigste matkilden, men smakfullt våtfôr hjelper på appetitten og fungerer som belønning. Og når vi snakker om belønning - Carniloves deilige godbiter er elsket av både hunder og katter. De er utrolig smakfulle og passer som du skjønner perfekt sammen med kjæledyrets generelle kosthold.

Vis mindre
1 — 36 av 39 produkter
Til toppen