Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bozita Robur

Merke
Sortering
18 produkter i Bozita Robur
Bozita Robur

Bozita Robur hundemat og hundefôr tørrfôr

Bozita Robur tørrmat hundemat kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. Bozita Robur er et svensk merke med herlig kvalitet på råvarene og spennende oppskrifter. Med Bozita Robur tørrfôr hundefôr får du også trygge råvarer, da Sverige holder ekstremt høyt nivå på dyrevelferd, bruk av lite antibiotika og krav til kvalitet i produksjon. Når du skal kjøpe Bozita Robur tørrfôr hundefôr hos Dyrekassen får du selvsagt også hjemlevering. De store sekkene blir sendt gratis til døren din når du bestiller for mer enn 499,- og du slipper bæring og slit. Bozita tørrfôr valpefôr kan du også kjøpe i vår nettbutikk.

Les mer

Bozita Robur tørrfôr

Bozita Robur tørrfôr er det perfekte grunnlaget i et helhetlig kosthold. Hvis du elsker den skandinaviske matstilen, smaken og råvarene er det et naturlig valg. Bozita Robur til hund og valp bruker nøye gjennomtenkte oppskrifter utviklet for hundens beste, sammen med de litt mer spesielle råvarene vi finner i skandinavisk natur. En god og smakfull kombinasjon. Hunder er kjøttetere og et kosthold basert på hva de ville spist i naturen er et opplagt valg.

Bozita Robur tørrfôr hundefôr består av disse typene. De dekker alle vanlige behov og livsfaser hos hunder.

Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer

Sensitiv mage er ikke et uvanlig problem og selv om det finnes en rekke produkter for dette, finner du her kanskje et av de mest spesielle. Fôret inneholder reinsdyr som proteinkilde som er en type kjøtt vi ikke spiser så mye av i store deler av Norge, men som selvsagt er lett tilgjengelig både her og i Sverige. Enkle kilder til protein er vanlig å ha i fôr som er ment for sensitive hunder og magene deres.

Bozita Robur Adult Maintenance

Et komplett fôr for unge hunder og voksne hunder med normalt aktivitetsnivå. Dette er et godt hverdagsfôr, og passer fint til hunder som ikke har spesielle behov. 

Bozita Robur Sensitive Single Salmon

Nok en type tørrfôr ment for sensitive hunder, men med laks som protein. Laks inneholder fettsyrer som er veldig sunne for hunden og er en råvare vi kjenner veldig godt og som brukes ofte i hundemat. 

Bozita Robur Mother & Puppy

Bozita Robur sitt valpefôr dekker alle næringsbehov i starten av hundelivet. Drektige og diende tisper kan også spise dette fôret, da de vil ha tilsvarende behov.

Bozita Robur Adult Light

Et tørrfôr tilpasset voksne hunder som har litt for høy kroppsvekt, har en tendens til å legge på seg eller legger på seg på grunn av lite aktivitet. Proteinet i dette fôret er kylling, altså et magert protein som er perfekt for å passe på vekten. Overvekt er et stort problem for hunden, og det medfører lidelser som man for alt i verden vil unngå.

Bozita Robur Senior

Denne sekken er perfekt for eldre hunder i og med at de får litt andre næringsbehov når de når senioralder. Aktivitetsnivået er kanskje ikke det samme lengre og leddene trenger litt ekstra hjelp og pleie.

Bozita Robur Sensitive Grain Free Chicken

Beregnet på hunder med fôrintoleranse. Uten korn og med kun kylling som protein, er det et veldig trygt fôr å velge for hunder i alle aldre som sliter med intoleranse eller allergi.

Bozita Robur Active Performance

Fullstappet med energi for den ekstra aktive hunden. Passer fint til hunder som jakter eller brukes til jobber og er i svært høy aktivitet over tid. Laget med laks og elg fra Sverige, supersunne proteiner som sørger for å opprettholde det høye energinivået slike hunder trenger.

Bozita Robur Mother & Dog XL

Bozita Robur valpefôr til store og kjempestore raser. De vil ha et litt annerledes behov enn andre raser, og får det selvsagt dekket med egen type fôr.

Bozita Robur Adult Maintenance Mini

Komplett kosthold for voksne hunder av de aller minste rasene. Her får du et smakfullt og sunt hverdagsfôr som passer til alle mindre raser fra 1-10 kg.

Bozita Robur til hund og valp

Bozita Robur er et godt valg til hund og valp og gir dem et komplett og gjennomtenkt kosthold, noe som går hånd i hånd med  skandinaviske verdier og tankegang. Bozita Robur er kanskje først og fremst forbundet med aktive hunder og nordiske raser, men det passer alle typer. Alle hunder og eiere som vil være sunne og friske og raske kan ta en kikk på utvalget og finne sin favoritt. Bozita Robur jobber også med miljø - kjøkkenet deres går på fornybar energi, og alt som er til overs etter produksjonen brukes til å utvinne biogass. Selve fôrsekken er selvsagt også resirkulerbar. Man tenker at slik skal det være i dag, men ikke alle produsenter tenker på det. At svenske Bozita Robur er bevisst på dette er ikke overraskende. De har en helhetlig tankegang rundt hunders kosthold som også brer seg til produksjon og miljø.

Vis mindre
1 — 18 av 18 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen