Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bozita Feline Bozita Cat Indoor & Sterilised Multibox i Saus Våtfôr til katt 12x85 gr

Pris: 229,-
Pris: 195,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Flerpakning med 6 porsjonsposer med Indoor & Sterilised kylling og kalkun i saus og 6 poser med Indoor & Sterlilised reinsdyr i saus. Et kornfritt fôr med lavt energiinnhold tilpasset innekatter og kastrerte katter.

Dette våtfôret er et komplett fullfôr, men passer selvfølgelig også som et tillegg til et annet fôr. Fôret inneholder FOS som er bra for tarmfloraen, i tillegg til at det er rikt på vitaminer og taurin. Det er også blitt tilsatt aminosyren L-karnitin som er bra for fettforbrenningen.Når du kjøper kattemat fra Bozita, vet du at det har blitt brukt svenske råvarer fra gårder som deler deres verdier når det gjelder dyr og natur. Fôret er fritt for kunstige fargestoffer og konserveringsmidler. 

Se alle produkter fra Bozita Feline
Innhold og ingredienser

Ingredienser:

Ren: Kött och animaliska biprodukter* 50% (ren 8%), lignocellulosa (4% i biten), mineralämnen, cikoriainulin (FOS 0,1%).

Kyckling & Kalkon Kött och animaliska biprodukter* 50% (kyckling 8% och kalkon 8%), lignocellulosa (4% i biten), mineralämnen, cikoriainulin (FOS 0,1%). *Svenska naturliga ingredienser.

Næringsinnhold :

Protein 8,5%, Fett 3,5%, Fiber 1,4%, Aska (mineraler) 1,8% (hvorav kalsium 0,24%, fosfor 0,2% og magnesium 0,016%), vann 82%.

Energi :

307 kJ/100g.