Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bozita

Merke
Sortering
51 produkter i Bozita
Bozita Kattemat og Hundemat

Bozita - Kattemat og Hundemat

Bozita hundemat og Bozita kattemat er herlige kvalitetsprodukter med smaker fra den svenske villmarken. Deilige smaker og trygge råvarer fra kjente kilder kjennetegner fôret deres. Å kjøpe Bozita hundemat på nett i Norge er enkelt. Du trenger ikke å dra til de svenske skoger, du kjøper det her hos Dyrekassen. Vi har både Bozita tørrfôr til hund og Bozita våtfôr til hund. Bozita kattemat kjøper du også på nett i Norge hos oss. Bozita kattefôr er like deilig, smakfullt og næringsrikt som Bozita hundefôr. Finn din favoritt og få tunge sekker eller bokser levert helt hjem på døren.

Les mer

Bozita hundemat

Bozita hundemat er laget for å dekke alle behov og livsfaser hos alle tenkelige raser. Og de som ikke er raser. Alle trenger jo mat, og Bozita hundefôr har noe for alle. Aktive hunder, valp, seniorhund og de som trenger å passe litt på vekten får alle noe til matskålen her. Bozita hundemat er også helt glimrende for hunder med sensitiv mage. Der har de laget noen fôrtyper med bare en kilde til protein, og dette er perfekt for denne gruppen med hunder. Hvis en hund har sensitiv mage er det om å gjøre at man finner akkurat den typen protein som passer best. Det kan være at rødt kjøtt er litt for mye, og man må gå for fisk eller hvitt kjøtt fra fugl.

Bozita kattemat

Bozita kattemat består av både tørrfôr og våtfôr. Absolutt alle normale behov og stadier i livet er dekket av en eller flere av fôrtypene, og alle bør kunne finne en smak som blir favoritten. Bozita kattefôr dekker disse områdene.

  • Innekatt, med behov for mindre kalorier
  • Utekatt, med behov for mer energi
  • Sterilisert katt
  • Katt som trenger kornfri mat
  • Fôr som hjelper på hud og pels
  • Sensitiv mage

Proteinet er annerledes og oppfinnsomt og tilpasset det man faktisk finner i Sverige. Her finner du blant annet laks, reinsdyr og elg. Ja - reinsdyr. Det er viktig at man bruker de ressursene man har når man lager dyremat. Og det er jo helt riktig å bruke de smakene villmarken står for i ditt område. Katter er historisk ville dyr og spiste kjøtt i naturen. Bozita kattefôr etterligner dette på en fantastisk måte i et sunt og trygt fôr.

Bozita tørrfôr til hund

Bozita tørrmat til hund skal være basis i et sunt kosthold for å få en frisk og rask hund med livsglede og et langt liv. Bozita våtfôr har godt med næring, men tørrfôr har mye mer og er derfor riktig å bruke. I tillegg får du fordelen med litt tannrens med kulene i tørrfôret. De fungerer nesten som små tannbørster. Bozita tørrfôr til hund finnes altså i en rekke friske, deilige og fristende smaker som dekker alle aldre og normale behov hos hunden. Den kan begynne på tørrfôr som valp og gå på den samme serien fra Bozita tørrmat til hund gjennom hele livet. Bozita våtfôr til hund er et fint tillegg å bruke av og til.

Bozita våtfôr til hund

Bozita våtfôr til hund er sunt og deilig med gode mengder protein. Bozita kaller det paté og vi anbefaler at du bruker det som tillegg til Bozita tørrmat. Bland våtfôr og tørrfôr for en et enda mer fristende måltid. Vi har våre lørdagsmåltid eller søndagsstek - hunden din kan kanskje få en litt spesiell dag av og til den også. Et fullt måltid med kun Bozita våtfôr er selvsagt også mulig. Du kjenner hunden din best og vet hva den trenger. Våtfôr kan være svært viktig for vekke appetitten hos hunder som spiser for lite.

Bozita våtfôr til katt

Hos Bozita våtfôr til katt får du et bredt utvalg smaker. Vi anbefaler at du bruker det som belønning, et lite festmåltid eller blander det sammen med tørrfôr for å sikre at katten får i seg nok næring. Men dette våtfôret har svært gode mengder riktig næring for katter, og er et flott valg til katten din. Vi har mange varianter, så sjekk ut Bozita til katt og finn favorittsmaken blant alle de deilige svenske oppskriftene.

Bozita valpefôr

Bozita lager valpefôr som er ment for hundens omtrent første år av livet. Det samme fôret kan brukes av moren mens hun dier og er drektig. Fôret dekker de litt mer spesielle behovene hunder har i starten av livet. Sammensetningen av næring, vitaminer, mineraler og fettsyrer er litt annerledes enn det de får senere i livet. Maten er smakfull og fristende, med de kjente smakene fra det svenske merket og de supre råvarene. Når du skal gå fra valpefôr til voksenfôr er det enkelt å finne en smak som matcher det valpen fikk som liten. Da blir det en fin overgang, forhåpentligvis uten at det blir problemer med matlyst eller annet. Vi gir deg gjerne råd om fôr hvis du trenger litt hjelp. Da kontakter du bare kundeservice på mail eller chat og får rådgivning fra våre eksperter. De har lang erfaring med både hund og katt, og svært god kjennskap til alle merkene våre.

Vis mindre
1 — 36 av 51 produkter
Til toppen